ΔΗΛΩΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΝΑΚΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»

«Δεύτερο σπίτι μου η ΕΑΛ»

* ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ WILD CARD ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:47
Μετά από μια περίοδο πέντε ετών μακριά από τη Λάρισα, ο Πέτρος Πνάκας επέστρεψε ξανά σε γνώριμα... λημέρια. Ο νέος προπονητής της ΕΑΛ βρίσκεται στο γήπεδο του Αλκαζάρ από χθες και προπονεί τις γυναίκες του λαρισινού συλλόγου. Με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς πριν από ένα μήνα περίπου ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη του, προετοιμάζει τις κυανέρυθρες για τη νέα σεζόν (άσχετα αν δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα παίξουν).
Ο Πέτρος Πνάκας γεννημένος το 1969 ασχολείται με το βόλεϊ από πολύ μικρός. Σαν παίκτης είχε την τύχη να παίξει στην ΕΑΛ της Β’ Εθνικής έχοντας σαν παλιότερους στην ομάδα του Γκουλιάκο, Παππά, Μιχαλόπουλο και Παπαγρηγορίου την περίοδο 1984 - 1985. Στη συνέχεια πέρασε στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής και ασχολήθηκε με την προπονητική.
Το 2001 βρέθηκε για πρώτη φορά στην ΕΑΛ. Από τα τμήματα υποδομής πέρασε βοηθός του Σωκράτη Παπαστεργίου στη γυναικεία ομάδα. Είχε μάλιστα την τύχη να γίνει και πρώτος προπονητής αλλά σε μια άσχημη χρονιά που υποβιβάστηκε η ομάδα στην Α2 Εθνική. Το 2006 διορίστηκε στην Καλαμάτα και πήγε στον Μεσσηνιακό. Έδωσε τη σκυτάλη στον Αποστόλη Οικονόμου και τώρα την ξαναπήρε από αυτόν...
«Νοιώθω υπέροχα που επέστρεψα ξανά στην ΕΑΛ. Η ΕΑΛ είναι το δεύτερο σπίτι. Το λέω αυτό και το νιώθω. Ο ιστορικός αυτός σύλλογος έχει υπέροχους ανθρώπους στη διοίκηση. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την επιλογή στο πρόσωπό μου. Ιδιαίτερα τον κ. Παπαγιάννη που είναι ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά στο βόλεϊ της Λάρισας».
Είπε στην «Ε» και συνέχισε αναφερόμενος στους στόχους: «Η ΕΑΛ είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία και σίγουρα θα έχει και μέλλον. Γι΄ αυτό το λόγο θα δώσουμε βαρύτητα στις υποδομές και στα νεαρά κορίτσια του συλλόγου. Ήδη ο Αποστόλης Οικονόμου έχει αφήσει ένα σημαντικό έργο και καλές παίκτριες. Θα στηριχθούμε σε αυτές και θα ετοιμάσουμε και νεότερες».
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ WILD CARD
Καυτό είναι και το θέμα της απευθείας ανόδου (μέσω της Wild Card από την ΕΟΠΕ) στην Α1 Εθνική κατηγορία για την ΕΑΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες αργά χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης για να συζητηθεί το ενδεχόμενο κατάθεσης της σχετικής αίτησης. Αν γίνει αυτό τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει η ΕΑΛ στην Α1 κατηγορία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass