ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συμφώνησαν Τύρναβος και Κουβελάς

* ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2011 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:43
Συναντήθηκαν χθες το βράδυ ο πρόεδρος του Τυρνάβου 2005 Βασίλης Μπρέζας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλέκο Κουβελά και οι δυο συμφώνησαν μέσα σε λίγα λεπτά, για την ανανέωση της συνεργασίας, καθώς και οι δυο πλευρές είναι ευχαριστημένες.
Το μοναδικό πάντως πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι το πώς θα διευθετηθούν οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του Βολιώτη επιθετικού, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στο Στεφανοβίκειο και το ζήτημα είναι πώς θα εξασφαλίσει άδεια για να ακολουθήσει αρχικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Σαμαρίνα και από κει και πέρα να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας.
Σε αυτές τις περιπτώσεις πιστεύουμε ότι μπορεί να βρεθεί λύση, διότι και στις στρατιωτικές μονάδες υπηρετούν άνθρωποι του αθλητισμού και κατανοούν τις υποχρεώσεις που έχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος κ. Μπρέζας ανέφερε ότι θα γίνουν δυο-τρεις μεταγραφές παικτών που θα κάνουν τη διαφορά και σε συνεργασία με τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα, εξετάζονται πολλές περιπτώσεις.
Πάντως δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις και υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, έτσι ώστε στις 7 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, η ομάδα να είναι πλήρης.
* Αύριο θα γίνει αποχαιρετιστήρια βραδιά στην επιχείρηση των αδελφών Γιώργου και Κώστα Μπάρδα, όπου ενδέχεται να υπάρξει και είδηση για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass