ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Έχουν δυνατότητες εξέλιξης

* ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2011 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:41
Με εσωτερικό οικογενειακό διπλό ανάμεσα στους Νέους U-20 και τους Νέους U-17 στο AEL FC ARENA έκλεισε χθες το απόγευμα η σεζόν, για τις ομάδες Νέων της ΑΕΛ. Η αναμέτρηση έληξε 2-1 υπέρ της ομάδας Νέων U-20 (Τσιάρας, Ιωαννίδης – Σένκα τα γκολ), αλλά μεγαλύτερη αξία και από το σκορ είχαν οι προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών, που έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες και πολλά περιθώρια εξέλιξης. Χάρηκαν λοιπόν το παιχνίδι σε ένα καταπληκτικό γήπεδο και τα μηνύματα που έστειλαν ήταν αισιόδοξα.
Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην κερκίδα και στο σύνολό τους ήταν πολλά νέα παιδιά, χειροκρότησαν στο τέλος και τις δυο ομάδες και μάλιστα οι παίκτες αποχώρησαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο μέσα σε όμορφες στιγμές.
Το διπλό διηύθυνε ο Κώστας Κατσάρας, ενώ πολλές σημειώσεις κράτησε ο Δημήτρης Τσακμακίδης που παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τον Ζήση Ζιάγκα, που συνεχώς τον ενημέρωνε για τους «μικρούς».
Επίσης ένα μέρος από το δεύτερο ημίχρονο είδε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Πηλαδάκης, που αφίχθη στη θεσσαλική πρωτεύουσα χθες το απόγευμα και πήγε κατευθείαν στο γήπεδο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
U-20 (Χρήστος Καπελιάνης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Μπουρουζίκας, Τέγος, Τζιόλης, Τσιάρας, Γκαμπέτας, Τσιρογιάννης, Τόλιος, Παπαϊωάννου, Συκιώτης, ενώ αγωνίστηκαν και οι; Κουσιώρας, Ιωαννίδης, Φλέγγας, Κρίτσας, Παναγιώτου, Κωνσταντίνου, Παπαθανασίου.
U-17 (Θανάσης Κουτσαφτίκης): Πρίφτης, Καραθανάσης, Τηλιόπουλος, Ψωμολιάς, Παπαγεωργίου, Αγρόδημος, Τσιλούλης, Κρητικός, Γκουντρουμπής, Βερβέρας, Σπανός, ενώ έπαιξαν και οι Σβερκούλης, Δαλαμπύρας, Καμπέρης, Μάλτζαρης, Σένκα, Κορομηλάς, Περδίκης, Μπαρούτας, Κοψαχείλης, Παπαθανασίου, Μπούφης.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ
Όπως είδαμε χθες στο AEL FC ARENA, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στους «βυσσινί» που μπορούν μέσα από τη σκληρή δουλειά και τις θυσίες που θα κάνουν, να φτάσουν σε ένα ή δυο χρόνια να κτυπήσουν γιατί όχι ακόμη και την πόρτα της πρώτης ομάδας.
Όμως αυτό που χρειάζεται και που μας μετέφεραν γονείς των παιδιών, είναι να οργανωθούν καλύτερα τα συγκεκριμένα τμήματα και να στελεχωθούν με ανθρώπους που θα βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο και θα αφουγκράζονται τα προβλήματά τους. Η ΑΕΛ πρέπει να στηριχθεί σιγά-σιγά σε δικά της παιδιά και αυτό θα επιτευχθεί εάν στα τμήματα υποδομής δοθεί η πρέπουσα βαρύτητα, γιατί «εχθρός» του καλού, πάντα είναι το καλύτερο. Αν και οι συγκυρίες δεν είναι σίγουρα οι καλύτερες λόγω της οικονομικής κρίσης και του υποβιβασμού της ομάδας, η απογοήτευση δεν έχει θέση στους «βυσσινί» και πιστεύουμε ότι η σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς, θα αλλάξει την κατάσταση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass