«ΑΝΑΠΟΔΟΣ» ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ Ε.Α.Λ. ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ

Στην... Πάτρα και στη Νάξο

* Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ * ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2011 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:40
Σε διαφορετικούς ομίλους τοποθετήθηκαν οι τρεις ομάδες του Νομού Λάρισας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας του γυναικείου βόλεϊ. Μετά από συνάντηση που είχαν χθες τα σωματεία στα γραφεία της ΕΟΠΕ ενημερώθηκαν πως η ΕΑΛ με το Φιλαθλητικό θα παίξουν ουσιαστικά στον νότιο όμιλο με ομάδες από Αθήνα, Πάτρα και Νάξο, ενώ η Ελασσόνα που απέχει λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Λάρισας θα παίξει με ομάδες από Θεσσαλόνικη, Ιωάννινα, Γιαννιτσά και Δράμα.
Συγκεκριμένα: ο Α΄ και ο Β΄ όμιλος θα έχουν από 9 ομάδες και ο Γ΄ όμιλος 10 ομάδες.
Στον Α΄ όμιλο θα αγωνιστούν 6 ομάδες από την Αθήνα, 3 από την Κρήτη.
Στον Β΄ όμιλο θα αγωνιστούν 4 ομάδες από την Αθήνα, 2 από την Πάτρα (ΕΑΠ και Απόλλων), 1 από τη Νάξο (Πανναξιακός) και δύο από τη Λάρισα (Φιλαθλητικός και ΕΑΛ).
Στον Γ΄ όμιλο θα αγωνιστούν 5 ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, 2 από τη Δράμα, 1 από τα Ιωάννινα, 1 από τα Γιαννιτσά και η Ελασσόνα.
«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ»
Στη συνάντηση από πλευράς ΕΑΛ έδωσε το «παρών» η τιμ μάνατζερ, Δήμητρα Τριανταφύλλου, από την Ελασσόνα ο προπονητής Βάιος Παναγιώτου, η γραμματέας Ελένη Χατζούλη και ο υπεύθυνος της επιτροπής του γυναικείου βόλεϊ του συλλόγου, Ηλίας Κιούσης. Από τον Φιλαθλητικό δεν υπήρξε εκπροσώπηση.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους πως το οικονομικό πρόβλημα είναι έντονο (λόγω Ολυμπιακών Αγώνων 2004 με μια εταιρία να έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ομοσπονδίας) και αν δεν λυθεί υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσουν καθόλου τα πρωταθλήματα.
Στο θέμα των μεταγραφών υπάρχει μια τάση αποδυνάμωσης του ΑΣΕΑΔ με σκοπό να πληρώνουν οι ομάδες για μεταγραφές παικτριών στους συλλόγους από τους οποίους παίρνουν την αθλήτρια. Επίσης αποφασίστηκε πως όσες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή ως τις 30 Ιουνίου να μην χάνουν σεζόν και να παίζουν στην αμέσως επόμενη κατηγορία.
Στο θέμα της Wild Card για την Α1 οι ομάδες της Α1 (μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη) είπαν να μην γίνει δεκτό ενώ οι σύλλογοι της Α2 διαφώνησαν εντόνως.
Τέλος, προτάθηκε και μάλλον θα γίνει δεκτό να μην ανεβαίνουν στην Α1 Εθνική μόνο οι τρεις πρώτοι από κάθε όμιλο της Α2. Να γίνονται στο τέλος μπαράζ ανόδου μεταξύ των τριών δεύτερων για μια θέση. Επί της ουσίας να ανεβαίνουν 4 ομάδες.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως στη συνάντηση βρέθηκε και ο Βαγγέλης Περόπουλος ένας άνθρωπος που ασχολείται εδώ και 35 χρόνια με το βόλεϊ από πολλές θέσεις. Πρότεινε δύο διαφορετικές λύσεις (δύο όμιλοι αντί για τρεις και στην άλλη λύση να βρίσκονται μαζί Ε.Α.Λ., Φιλαθλητικός και Ελασσόνα) αλλά καμία δεν έγινε δεκτή.
ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΙΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Όσον αφορά τώρα στα αγωνιστικά νέα των τριών ομάδων του νομού Λάρισας τα πράγματα έχουν ως εξής:
* Στην Ε.Α.Λ. οι προπονήσεις συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου. Πρώτος προπονητής για τη νέα σεζόν θα είναι ο Πέτρος Πνάκας που θα αντικαταστήσει τον Αποστόλη Οικονόμου. Η ΕΑΛ έχει ήδη 12 παίκτριες και κάνει συζητήσεις με παίκτριες που ήταν στο παρελθόν στο σύλλογο και προσπαθεί να τις πείσει να επιστρέψουν.
* Στο Φιλαθλητικό το μυαλό όλων είναι στην ομάδα των κορασίδων που μετέχει στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (24, 25 και 26/6 στον Εύοσμο). Ο τεχνικός Βασίλης Παπαδημητρίου ετοιμάζει εντατικά την ομάδα για αυτό το λόγο. Μετά τη λήξη και αυτής της φάσης θα υπάρξουν συζητήσεις για ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας τους.
* Στην Ελασσόνα οι νεοφώτιστοι θα συνεχίσουν με τον ίδιο προπονητή. Ο Βάιος Παναγιώτου που ανέβασε την ομάδα θα είναι και αυτός που θα την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Α2. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 10 Ιουνίου. Ήδη γίνονται επαφές για κάποιες μεταγραφικές κινήσεις από τη διοίκηση του συλλόγου.
ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ
Εξάλλου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και ο υπεύθυνος περιφερειακός ανάπτυξης πετοσφαίρισης κ. Κουκούλης Γεώργιος στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, κάλεσαν να συμμετάσχουν στη προπόνηση του Κλιμακίου Κοριτσιών Κεντρικής Ελλάδας, τις παρακάτω Λαρισαίες αθλήτριες:
1. Χαραβελούλη Μαριάντζελα, Α.Σ. Αστραπή
2. Μπαλδώκα Ευανθία, Α.Σ. Αστραπή
3. Καλέτσιου Ηρώ, Α.Σ. Αστραπή
4. Σπύρου Εύη, Α.Σ. Αστραπη
5. Τζαβάρα Ελένη, Α.Σ. Αστραπή
6. Μπέη Ελένη, Ε.Α.Λ.
7. Σουλτούκη Χριστίνα, Ε.Α.Λ.
8. Μαδένογλου Ειρήνη, Ε.Α.Λ.
9. Νταφούλη Ειρήνη, Φ.Σ. Αμπελώνα
10. Καλογεροπούλου Ελένη, Φ.Σ. Αμπελώνα
11. Καβριγιάννη Βησσαρία, Α.Ο. Σουφλάρια
12. Κανιούρα Χριστίνα, Α.Ο. Σουφλάρια
13. Παπακώστα Σοφία, Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας
14. Κασσελούρη Μαρία, Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας
Η προπόνηση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΚΕΛ το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 17.00 στο κλειστό του 22ου Δημοτικού Σχολείο Λάρισας.
Επίσης ανακοινώθηκε πως θα γίνουν μετρήσεις στις αθλήτριες που δεν ήταν στην προηγούμενη προπόνηση. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στην προπόνηση, παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων να ενημερώσουν τον Περιφερειακό Προπονητή έγκαιρα για την αιτία της μη προσέλευσης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass