ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (4-0)

Φιλική ήττα, κέρδος ο «μικρός» Λάιος

* Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ * ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ-ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (2/6)

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2011 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:39
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Χωρίς να ικανοποιήσει ο Τύρναβος 2005 γνώρισε την ήττα χθες στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας από την Αναγέννηση, με σκορ 4-0.
Η τυρναβίτικη ομάδα παρουσιάστηκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο στην φιλική αυτή αναμέτρηση και τα λάθη που έγιναν εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι, που έκαναν… πάρτι στην περιοχή των φιλοξενουμένων.
Και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου είχε σαφώς μια καλύτερη εικόνα και θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ.
Το κέρδος πάντως ανεξάρτητα από την ήττα, ήταν ο 16χρονος Βασίλης Λάιος, παίκτης της Ακαδημίας Τυρνάβου (σ.σ. ο Άρης Πατσής κάνει εξαιρετική δουλειά), ο οποίος είχε ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο και γενικά οι κινήσεις του έδειξαν ότι έχει ταλέντο και εάν δουλέψει σκληρά, μπορεί να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα.
Δοκιμάστηκαν επίσης ο Ραπτόπουλος από τον Σβορώνο και ο νεαρός Σιμσιρής από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, που προσπάθησε φιλότιμα να δείξει μέρος από τις δυνατότητες που έχει.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, όπου η Αναγέννηση παρουσιάστηκε σοβαρή, δυνατή και αποτελεσματική.
Στο 20΄ λοιπόν σε σουτ του Δημόπουλου ο Γούπος δεν συγκράτησε την μπάλα και από κοντά ο Σίλβα που πήρε το ριμπάουντ, έκανε το 1-0.
Επτά λεπτά αργότερα, στο 27΄, ο Ντοριβάλ πάτησε την μπάλα στον Δημόπουλο και αυτός με αριστερό διαγώνιο σουτ, σημείωσε το 2-0.
Σε σουτ του Δημόπουλου στο 35΄ ο Γούπος απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, ενώ στο 37΄σε σουτ του Τσούκαλου η μπάλα έφυγε άουτ.
Πέναλτι καταλογίστηκε στο 38΄ υπέρ της Αναγέννησης όταν ο Τσορπατζίδης ανέτρεψε τον Αθανασιάδη και από τα έντεκα μέτρα ο Ντοριβάλ πέτυχε το 3-0.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 40΄ ο Μπιτέλης σε γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων έδωσε έτοιμο γκολ στον Σίλβα και εκείνος στο κενό τέρμα έκανε το 4-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ
Καλύτερη ήταν η εικόνα του Τυρνάβου στην επανάληψη και ενώ στο 63΄, σε σουτ του Σίλβα η μπάλα πέρασε άουτ, στο 65΄, ο Μετετζίδης ανέτρεψε τον Χριστοδούλου και καταλογίστηκε από τον ρέφερι Γιάννη Αγγελακόπουλο, η εσχάτη των ποινών.
Όμως ο Χρήστος Αλεξίου δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρίζο που απέκρουσε την μπάλα και ακόμη στο ριμπάουντ που πήρε ο Λαμιώτης επιθετικός, μετά από κόντρες οι αμυντικοί της Αναγέννησης απέτρεψαν το γκολ.
Στο 75΄ ο νεαρός Λάιος έπιασε δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Και στην εκπνοή, με δυνατό σουτ ο Θανάσης Μάγγος έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
*Με άνεση διηύθυνε τον αγώνα ο Γιάννης Αγγελακόπουλος, που είχε άξιους συνεργάτες την κ. Κορομπίλια και τον κ. Διπλάρη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. (Βάιος Καραγιάννης): Πίτκας, Κουτρομάνος, Δημόπουλος, Δούκας, Λουίς Κάρλος, Σίλβα, Σενόνε, Αθανασιάδης, Μπιτέλης, Ντοριβάλ, Θεοδοσιάδης.
Έπαιξαν στην επανάληψη και οι Μετετζίδης, Σάββας, Μαργαρίτης, Κουρτεσιώτης, Ρίζος, Μπουντούρης, Αγγελόπουλος, Χατζηρίζος, Γόρδιος, Ασίμ και Χασιώτης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Γούπος, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Βασ., Τσορμπατζίδης, Σιάτρας, Αντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μάγγος Αθ., Ραπτόπουλος, Γρηγορίου, Αλεξίου.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κλάζογλου, Χριστοδούλου, Λάιος, Νόνης, Αθανασούλης, Σιμσιρής. Πάτρας, Κωστούλας, Κιόρογλου
ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Νέο φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες θα δοθεί στην Καρδίτσα την Πέμπτη 2 Ιουνίου, μετά από πρόταση του τεχνικού της Αναγέννησης Βάιου Καραγιάννη, την οποία αποδέχθηκε ο προπονητής του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας.
Να σημειώσουμε ότι οι της Αναγέννησης ανέμεναν και περιμένουν με αγωνία τι εξέλιξη θα υπάρξει στο μεγάλο θέμα των αδειοδοτήσεων, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τα πλέι άουτ, που είναι άγνωστο αν τελικά θα γίνουν.
ΛΕΖΑΝΤΕΣ
Φάση από το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον 16χρονο Βασίλη Λάιο
Ο Κώστας Σκούπρας που προσπαθεί να αποσπάσει την μπάλα από αντιπαλό του, έδειξε και πάλι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass