ΣΤΟ 2ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Οι παλαίμαχοι θυμήθηκαν τα νιάτα τους...

* ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2011 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:36
 Άρχισε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρισας (Ο.Α.Λ.), στο 5ο χλμ. Λάρισας - Φαλάνης, το 2ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Τένις Βετεράνων.
Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι τόσο από τους ομίλους της Λάρισας, όσο και από Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ελασσόνα, Νίκαια, ενώ ο συνολικός αριθμός ξεπερνάει τους 120 αθλητές. Όλοι οι αγώνες γίνονται σε χωμάτινες επιφάνειες, ενώ οι κατηγορίες είναι συνολικά πέντε. Στην κατηγορία από 35 έως 45 ανδρών έχουμε 36 συμμετοχές, στην κατηγορία 45 και άνω ανδρών 34 συμμετοχές, στα διπλά ανδρών συμμετέχουν 22 ζευγάρια, στα μονά γυναικών έχουμε 12 αθλήτριες, ενώ στα μικτά ανδρών - γυναικών παίρνουν μέρος 12 ζευγάρια.
Το εντυπωσιακό φέτος πέραν της άρτιας διεξαγωγής του τουρνουά, είναι η μεγάλη συμμετοχή των φίλων του αθλήματος, οι οποίοι παρακολουθούνε τα ματς στις πραγματικά υπέροχες εγκαταστάσεις του ομίλου απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους και σχολιάζοντας τα ματς.
Το τουρνουά βρίσκεται στην δεύτερη πλέον φάση, χωρίς να έχουμε μέχρι τώρα κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, μιας και τα φαβορί συνεχίζουνε σε όλες τις κατηγορίες.
Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στους αθλητές Φώλια και Τρικαλιώτη, στη μικρή κατηγορία από τα Τρίκαλα, τους Σελούντο και Βλάχο από την Καρδίτσα, Τσιτουμής από τον Βόλο, και Μιχάλης, Ποντίκας, Μπέλτσιος, Καλφούντσος, Λιακάρας, και Παζάρας από την Λάρισα, όλοι τους στην μικρή κατηγορία.
Στην μεγάλη κατηγορία των ανδρών ξεχωρίζει η ποιότητα του Γκόλτσιου, Σούκου, Κουραμά, Βαχλιώτη και Κ. Μπουραζάνα, από τη Λάρισα, του Κυρίτση από τα Τρίκαλα και του Παπαργήρη και Ευαγγελινού από το Βόλο. Την μεγαλύτερη έως τώρα παρουσία φιλάθλων είχε η συνάντηση του Σαββάτου μεταξύ Γιαννούλα – Βλαχάκη, με νικητή τον δεύτερο στα «σημεία».
Εκεί που θα γίνουν πολύ μεγάλες μάχες είναι στα διπλά ανδρών, όπου κατά την πρώτη φάση περάσανε οι Μισδραχής – Καλφούντζος, νικώντας τους Σπανό – Αγορογιάννη, επίσης οι Χολέβας – Γιαννούλας, επικρατώντας των Γιαννή – Κολοκηθόπουλο, καθώς και οι Γκόλτσιος – Μπουραζάνας Γ. αποκλείοντας τους Δελιδήμο – Παπαχριστούδη.
Στα μονά γυναικών, ξεχώρισε η νίκη της Ελένης Μόκα, επί της πολύ δυνατής Χατζηνίκου Κων/νας, και η επικράτηση της κ. Λιλίκας Κουραμά, επί της πολύ καλής κ. Κοσμά.
Τέλος, στα μικτά Ανδρών – Γυναικών, την αυλαία άνοιξαν το πολύ καλό δίδυμο Χολέβας – Σεκαρά, οι οποίοι κέρδισαν το πολύ καλό ζευγάρι από την Ελασσόνα, Μιχαλέα – Γάτσα. Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας, μεταξύ Σιάφου – Τσιαμήτρου εναντίον του πολύ δυνατού ζευγαριού Ντόσα – Μάντζαρη, με τους πρώτους να επικρατούν, ενώ το ματς τελείωσε στις 11:30 το βράδυ με την παρουσία πολλών φίλων, παρά το περασμένο της ώρας.
Οι αγώνες συνεχίζονται και όσο προχωράμε προς τα τελικά, τόσο περισσότερο θα βελτιώνεται και το θέαμα, αλλά θα αυξάνεται και το ενδιαφέρον. Είναι φανερό πλέον ότι το τένις στη Λάρισα είναι σε ανοδική πορεία σε όλα τα στάδια και σε όλες τις ηλικίες, και θα πρέπει να συνεχισθεί η καλή δουλειά από όλους τους εμπλεκόμενους, Δ.Σ. , προπονητές κ.λπ., αλλά κυρίως από τους φίλους του αθλήματος που θα πρέπει να συνεχίζουν να αγωνίζονται.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass