ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

«Χάλκινος» ο Απόλλων Λάρισας

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ 2-0 *ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΟΙ ΚΟΡΛΟΣ (65’), ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ (68’)

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2011 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:32
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Αυτή τη φορά η αγωνιστική ανωτερότητα του Απόλλωνα Λάρισας επισφραγίστηκε με νίκη 2-0 επί της Πελασγιώτιδας κι έτσι το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Βασίλη Μητσόπουλου πανηγύρισε την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ για τη φετινή περίοδο.
Στο γήπεδο Φιλιππούπολης -εκεί όπου στην κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου η Πελασγιώτιδα είχε κάνει την έκπληξη κερδίζοντας με 1-0 -οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί αυτή τη φορά και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν φανερές τις προθέσεις τους από την αρχή πιέζοντας τον αντίπαλό τους και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10ο λεπτό όταν ο Παπαγιαννόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Πατσούδη. Ακολούθησε το τετ α τετ του Παπά στο 20ο λεπτό με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 24’ και πάλι ο Παππάς μετά από ενέργεια του Κορλού πάνω στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε άουτ.
Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 35’ όταν μετά από πολύ καλή ενέργεια και σέντρα του Κορλού από τα αριστερά ο Καλαμπάκας πάνω στην κίνηση έπιασε το πλασέ, όμως, ο πολύ καλός Παπαγιαννόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ήταν πράγματι μία πολύ καλή σε δημιουργία και εκτέλεση ενέργεια των Απολλωνιστών που ολοκληρώθηκε με την εξαιρετική εκτίναξη του τερματοφύλακα της Πελασγιώτιδας.
Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τον Απόλλωνα να έχει την υπεροχή των κινήσεων δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπάρδα (48’) και Κορλό (55’) για να φτάσουμε στο 65’ όταν ο κορυφαίος των «κυανολεύκων» Κορλός διεκδίκησε μια προωθημένη μπαλιά και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ.
Τρία λεπτά αργότερα σε μια φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ ο Μπάρδας από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα όμως ο Παπαγιαννόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Καρβούνης που «διάβασε» τη φάση με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Πελασγιώτιδα προσπάθησε να αντιδράσει και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 75’ με τον Τζουβάρα ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του επιτυχώς.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τσαμπάς που είχε βοηθούς τον κ. Γούλα και την κ. Χρηστίδη.
*Αμέσως μετά τη διεξαγωγή του μικρού τελικού ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας από το μέλος της Επιτροπής Καλλιέργειας ΕΠΣΛ Γιώργο Αλεξίου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κούτσικος, Περήφανος, Πανέτσος, Πατσούδης, Κωστόπουλος, Κολοβός, Καλαμπάκας, Μπάρδας, Θεοδώρου, Παππάς, Κορλός (Καρβούνης, Μαρούδης, Μπράχος, Στεφανίδης, Θεοχάρης).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Παπαγιαννόπουλος, Κουτίνας, Καρβούνης, Νταλακούρας, Τασιούλης, Κατράνας, Λιάκας, Δόλγυρας, Παπαδόπουλος, Ραμάι, Νινόπουλος (Τσέλα, Ψύρρας, Μότσι, Γρηγοριάδης, Τζουβάρας).
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
Ο τελικός του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στο στάδιο Αλκαζάρ (18.00) με αντίπάλους την Ερασ. ΑΕΛ και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ Αντ. Βαλιώτης, Γρηγοριάδης, Τσαμπάς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass