ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 1-0

Αγνώριστος ο Τύρναβος, απογοήτευσε…

* ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ * ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕ…

Δημοσίευση: 28 Απρ 2011 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:29
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ασορτί με τον… βροχερό καιρό ήταν χθες το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και γνώρισε την ήττα από τον αποφασιστικό Φωκικό, με σκορ 1-0.
Ο Τύρναβος λοιπόν παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου, απογοήτευσε και χάλασε την πολύ καλή εικόνα που είχε έως τώρα, τη φετινή χρονιά (σ.σ. ίσως να έφταιγε και το αρνάκι που ενδεχομένως να έπεσε… βαρύ, για να βρούμε και εμείς κάποια δικαιολογία).
Παράλληλα σταμάτησε και το σερί των έξι συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων, ενώ ο κόσμος που αψήφησε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και βρέθηκε στο γήπεδο δικαιολογημένα αποχώρησε στο τέλος με κατεβασμένα τα κεφάλια, διότι άλλα περίμενε να δει και άλλα είδε στον αγωνιστικό χώρο.
Μπορεί να μην υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν υπήρχε το ίδιο πάθος όπως στους αγώνες με τη Νίκη Βόλου και τη Ζάκυνθο, σε μια… καυτή έδρα, όπου παλικαρίσια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας
Και βέβαια σε καμία περίπτωση ο χθεσινός Τύρναβος δεν έμοιαζε με ομάδα Γ’ Εθνικής, που βρίσκεται μάλιστα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και γι’ αυτό καλό είναι να προβληματιστούν όλοι στην ομάδα, γιατί ό,τι με πολύ κόπο κτίζεται, φαίνεται ότι εύκολα μπορεί να γκρεμιστεί και θα είναι κρίμα… Άλλωστε τα πολλά λόγια όταν δεν… πρέπει είναι φτώχεια και σίγουρα δεν ωφελούν, καθώς ο φίλαθλος κόσμος σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες κάνει θυσίες για να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και θέλει να τη βλέπει να φτάνει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Όσον αφορά τώρα στη χθεσινή αναμέτρηση, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και με το σταγονόμετρο έγιναν κάποιες φάσεις μπροστά και στις δυο εστίες.
Ο Τύρναβος ξεκίνησε τον αγώνα με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αφού ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά όπως οι Λούγκος, Αντωνόπουλος και τερματοφύλακας ο Κώστας Γούπος, ενώ άφησε στον πάγκο για να ξεκουράσει τον γκολκίπερ Καραναστάση και τον Κουβελά, που έριξε στο παιχνίδι, στο τελευταίο μισάωρο.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις, αν και οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία, πλην από αυτή του Κώστα Σκούπρα στο 45΄+1, τον οποίο σταμάτησε με προβολή μέσα στην περιοχή αμυντικός του Φωκικού. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τη μάχη του κέντρου και κατάφεραν να προηγηθούν στο 62' μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ του Τυρνάβου από σέντρα του Κουμπρόγλου, όταν το δυνατό σουτ του Καρδιτσιώτη Δημοσθένη Τζέκου από κοντά και πλάγια δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού αυτή κόντραρε και στους αμυντικούς.
Στη συνέχεια η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη με σωστή αμυντική τακτική κατάφερε να κρατήσει σε απόσταση τους επιθετικούς του Τυρνάβου που επέμεναν σε λάθος επιθετικές επιλογές ψάχνοντας με βαθιές μπαλιές τον Κράββαρη, μπαλιές που καθάριζε εύκολα ο γκολκίπερ του Φωκικού Παρασκευάς.
Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Τύρναβος είχε δυο μόνο καλές στιγμές στο 50΄ σε σουτ του Θανάση Μάγγου, ο Παρασκευάς στην αριστερή του γωνία έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 90’ +1 ο Κουβελάς με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Από την πλευρά του το ποδοσφαιρικό σωματείο της Άμφισσας, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 56΄, όταν σε σέντρα του Κουμπρόγλου, ο Κανελόπουλος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, πάνω από τα δοκάρια.
Με το σφύριγμα της λήξης οι φιλοξενούμενοι και αφού πληροφορήθηκαν το θετικό γι’ αυτούς αποτέλεσμα στον αγώνα Γιαννιτσών-Κοζάνης (3-3), πανηγύρισαν έξαλλα τη δική τους νίκη, που τους οδηγεί πολύ κοντά στα πλέι οφ ανόδου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νικόλαου Πουλημά από τον σύνδεσμο της Κέρκυρας, ο οποίος με χαρακτηριστική άνεση διηύθυνε τον αγώνα, ενώ δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα και οι συνεργάτες του κ. Μιχάλης Στόικος, Γιώργος Κατσούρης (Κέρκυρας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Τύρναβο 2005 οι Σκούπρας Β. (71΄), Κωστέλλος (78΄), ενώ από τον Φωκικό οι Κανελόπουλος (20΄), Δημητρουλόπουλος (84΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Γούπος, Κ. Σκούπρας, Β. Σκούπρας, Κλάζογλου, Σιάτρας, Λούγκος (55' Κοταρέλας), Γρηγορίου (59' Κουβελάς), Κ. Μάγγος, Θ. Μάγγος, Αντωνόπουλος (68' Κωστέλλος), Κράββαρης.
ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Παρασκευάς, Δημητρουλόπουλος, Σουμέλας, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Τζέκος, Δήμας, Κουμπρόγλου, Καλέργης (66΄ Σκαρίμπας), Ταμπάκης (57΄Μπουλούλης), Κανελλόπουλος (88΄Κουρελής).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τύρναβος - Φωκικός 0-1
Γιαννιτσά - Κοζάνη 3-3
Δόξα Κρανούλας - Επανομή 1-3
Ζάκυνθος - Οδυσσέας Αναγέννησης 0-0
Ηράκλειας - Εορδαϊκός 2-1
Φιλιππιάδας - ΑΕ Ποντίων 1-2
Καλλονή - Μακεδονικός 3-1
Ναυπακτιακός - Αετός Σκύδρας 1-1
*Ρεπό είχε η Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Επανομή      30       54
……………………………..
2. Καλλονή     30       53
3. Φωκικός      31       50
…………………………………
4. Γιαννιτσά     30       48
5. Νίκη Βόλου              30       44
6. Πόντιοι Κατερίνης 30       43
7 . Τύρναβος 2005      31       42
8. Εορδαϊκός   30       42
9. Αετός Σκύδρας       30       41
10 . Δόξα Κρανούλας 30       41
11 . Οδυσσέας Αναγέννησης 30       41
12. Ναυπακτιακός       30        36
13 . Ηράκλεια 30        36
……………………………..
14. Ζάκυνθος 30       33
15 . Κοζάνη     30       33
16 . Φιλιππιάδα           30       33
17. Μακεδονικός        30       14
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Φωκικός - Κοζάνη
Επανομή - Γιαννιτσά
Οδυσσέας Αναγέννησης - Νίκη Βόλου
Εορδαϊκός - Δόξα Κρανούλας
ΑΕ Ποντίων - Ζάκυνθος
Μακεδονικός -Ηράκλεια
Αετός Σκύδρας - Φιλιππιάδα
Ναυπακτιακός- Καλλονή
*Ρεπό έχει ο Τύρναβος 2005
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ
Εν τω μεταξύ το ερχόμενο Σάββατο 30 Απριλίου και ώρα 4 το απόγευμα, σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Τύρναβος 2005 θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass