Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

Νίκη πέτυχε στις καθυστερήσεις

* ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ 90΄+2 ΈΚΑΝΕ ΤΟ 2-1

Δημοσίευση: 18 Απρ 2011 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:27
Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες η Ελασσόνα, υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή που βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Ένωση Σπερχειάδας/Μακρακώμης κερδίζοντας 2-1, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία .
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που κυριάρχησαν η δύναμη και το πάθος και από τις δυο ομάδες, χωρίς όμως πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες η Ελασσόνα ήταν πιο απειλητική και κατάφερε έστω και στις καθυστερήσεις να κερδίσει τον αγώνα.
Στο 14ο λεπτό ο Τζόλας θα εκτελέσει το φάουλ, ο Χάμος θα πάρει την κεφαλιά, αυτή θα περάσει άουτ, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοκονδύνη. Στο 26ο λεπτό φάση διαρκείας στα καρέ της Ένωσης η μπάλα θα φτάσει στο Χάμο που θα σουτάρει λίγο άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Νάτσης θα περάσει την μπάλα στον Τζόλα αυτός θα σουτάρει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κοκονδύνη . Στο 40ο λεπτό καταπληκτική ενέργεια του Λιόλιου από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή, τελευταία στιγμή κόβεται από τους αμυντικούς της Ένωσης .Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 44΄ ο Χάμος θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κοκονδύνη, πλάσαρε σωστά, όμως πάνω στη γραμμή έδιωξαν την μπάλα οι αμυντικοί της Ένωσης .Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Βέλλιος θα προσπαθήσει να απειλήσει από μακριά το σουτ του όμως θα περάσει ψηλά άουτ. Στο 52ο λεπτό φοβερή κούρσα του Λιόλιου από δεξιά, που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, την κατάλληλη στιγμή θα κάνει τη σέντρα, ο Χάμος θα πάρει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κοκονδύνη. Στο 60ο λεπτό ο Τζόλας θα εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή με πάσα στο Χάμο, που θα κάνει ένα δυνατό σουτ, στην πορεία της μπάλας θα πεταχθεί ο Παλάσκας και θα ανοίξει το σκορ για την Ελασσόνα, κάνοντας το 1 – 0 . Στο 63ο λεπτό η Ένωση θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Ψυχογιό που θα εκμεταλλευτεί ασθενή απόκρουση του Νούσια και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 . Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ελασσόνα θα κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή την εκτέλεση του θα αναλάβει ο Βαλαώρας, θα σουτάρει δυνατά προς την εστία, ο Κωστούλας θα πάρει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 1 για την Ελασσόνα.
Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Φωτιάδη από τον σύνδεσμο της Καστοριάς αντίκρισαν οι Καρατζόλης, Νάτσης, Λιόλιος και Βαλαώρας για την Ελασσόνα και ο Κουτσούμπας για την Ένωση . Με δυο κίτρινες κάρτες αποβλήθηκε ο Χρ. Βέλλιος για την ομάδα της Ένωσης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Θανάσης Κυριλλίδης): Νούσιας, Λιόλιος, Καρατζόλης, Κοτούμπας, Φλώρος, Φώλλας, Παλάσκας, Νάτσης, Χάμος (79’ Κωστούλας), Τζόλας (72’ Βαλαώρας ), Κατσαβός (90΄Σιαμαντούρας).
ΕΝΩΣΗ (Λάκης Παπανικολάου): Κοκονδύνης, Μιλιγιάνης, Τσιλίκας (27’ Μπέσσας), Ζάρρας, Παπαιωάννου, Χρ.Βέλλιος, Κουτσούμπας ( 78’ Δημητρόπουλος ), Χουλιάρας, Ψυχογιός, Πλατανιάς (83’ Καλύβας), Ντεμίρης.
 Ανδρέας Νικούλης (Ράδιο Ελασσόνα 88,4).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass