ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Χαμηλώνουν οι τόνοι στον Τύρναβο

* ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (13/4)

Δημοσίευση: 09 Απρ 2011 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:24
Ο πολύτιμος βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε ο Τύρναβος 2005 την περασμένη Τετάρτη στη Ζάκυνθο, ήταν επόμενο να επιφέρει κλίμα ευφορίας στην ομάδα και σίγουρα το άγχος για την παραμονή, σχεδόν παύει να υφίστανται.
Τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Eθνικής κατηγορίας, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου πατά γερά στην κατηγορία και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια που θα δώσει καθώς μεσολαβεί και το ρεπό της προτελευταίας αγωνιστικής, θα επιδιώξει να πετύχει ισάριθμες νίκες.
Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη 13 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, ένα ματς που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και έχει φυσικά τον χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπι.
Χθες ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας συνεχάρη πριν ξεκινήσει η προπόνηση τους παίκτες, για την σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία που επέδειξαν, στην αναμέτρηση με την Ζάκυνθο.
Για να έχει φυσικά αξία αυτός ο βαθμός και να «κλειδώσει» η ομάδα την παραμονή, ο Τύρναβος πρέπει να κερδίσει τη Νίκη Βόλου.
Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα εντοπίζονται στον Κώστα Σκούπρα που αποβλήθηκε στη Ζάκυνθο και τα νέα είναι μάλλον ευχάριστα για τον Χρήστο Κωστέλλο, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα της χθεσινής απογευματινής προπόνησης, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση του, από το λουμπάγκο που υπέφερε.
Επανέρχονται οι Κώστας Μάγγος, Βασίλης Σκούπρας, Κώστας Γεωργαντζιάς, Θανάσης Μάγγος, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.
*Το δείπνο στη Ναύπακτο κατά τη διάρκεια της επιστροφής από τη Ζάκυνθο προσέφερε ο κ. Αχιλλέας Ντόκος, τον οποίο ευχαριστούν παίκτες και τεχνική ηγεσία.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΚΙΚΟ
Εν τω μεταξύ, ο αγώνας της 32ης ημέρας ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και τον Φωκικό ορίσθηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
H ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου με δεδομένο ότι υπάρχει χρόνος για να ρυθμιστεί το χρέος στους Σαπαλίδη και Μπουτογιάννη που αγγίζει συνολικά σχεδόν τα 40.000 ευρώ και σύμφωνα με την απόφαση του αρμόδιου οργάνου της ΕΠΟ, είναι άμεσα καταβλητέο.
Έχει ήδη ρυθμιστεί η καταβολή του χρέους προς τον Μαυρουδή (περίπου 15.000).
Στη Νίκη αναμένουν την κανονική διεξαγωγή του ματς στον Τύρναβο στις 13 Απριλίου, ενώ ακολουθεί ρεπό. Οι εκκρεμότητες πιθανότητα θα έχουν λυθεί πριν τον αγώνα με τον Οδυσσέα, εκτός έδρας, για την 33η αγωνιστική του 2ου ομίλου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass