ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

«Πουθενά αλλού τέτοια έχθρα»

* ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚΕΛ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2011 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Φωνές διαμαρτυρίας είχαμε χθες από τον ΓΣΕ Ελασσόνας για τη φιλοξενία της Νίκης Βόλου και την αντιμετώπιση από τους φιλάθλους της τελευταίας. Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η ελασσονίτικη ομάδα κάνει λόγο για εχθρική συμπεριφορά προς τις αθλήτριές της για αγώνα γυναικείου βόλεϊ στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ένωση Ελασσόνας καταγγέλλει τις απάνθρωπες συνθήκες που αντιμετώπισε η ομάδα στη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Γ.Σ. Ελασσόνας και της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Με την ανοχή της γηπεδούχου ομάδας Νίκης Βόλου η κερκίδα και οι οργανωμένοι «φίλαθλοί» της, με βρισίδια, χειρονομίες και ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο (διακόπηκε μάλιστα προσωρινά και το παιχνίδι με τον διαιτητή κ. Κούτση να σημειώνει τις λεπτομέρειες στο φύλλο αγώνα) κατάφεραν να αποσυντονίσουν την ομάδα μας και να ασχολούμαστε με την κερκίδα.
Σε όλα τα σετ οι «φίλαθλοι» συνέχισαν την προκλητική τους στάση - αφού δεν τους έγινε καμία σύσταση από τη γηπεδούχο ομάδα, πράγμα που την εξυπηρετούσε βέβαια - η Ελασσόνα προσπάθησε να σταθεί στο γήπεδο αλλά ήταν δύσκολο όμως σε μια τέτοια ατμόσφαιρα να συγκεντρωθείς και να αποδώσεις.
Παρακαλούμε τη διοργανώτρια επιτροπή των αγώνων να εξετάσει προσεκτικά το θέμα του γηπέδου της Νίκης Βόλου, διότι κάθε χρονιά - πέρυσι πετούσαν δυναμιτάκια στα κορίτσια που έκαναν σερβίς, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και απωθούσαν το διαιτητή από τη σκάλα με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι προσωρινά - παρατηρούνται φαινόμενα στο συγκεκριμένο χώρο.
Διότι αν και η κατηγορία αφορά στο γυναικείο τμήμα εντούτοις πολλοί αναγκαζόμαστε να έχουμε και νεαρά κορίτσια στην αποστολή τα οποία διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους και θα είναι λυπηρό να αντιμετωπίζουν τέτοια ακραία φαινόμενα συμπεριφοράς.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι αυτό το φαινόμενο δεν έχει παρατηρηθεί σε κανένα άλλο γήπεδο της κατηγορίας παρά μόνο στο συγκεκριμένο της Ν. Ιωνίας του Βόλου. Ο Σύλλογός μας δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά σε κανένα άλλο γήπεδο και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ κανένα πρόβλημα με κανένα άλλο σωματείο.
Τέλος, ο Γυμναστικός Σύλλογος Ένωση Ελασσόνας συγχαίρει το διαιτητή κ. Κούτση, για την άψογη διαιτησία του, για το επίπεδο και την ακεραιότητά του».
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η Ελασσόνα ηττήθηκε με 3-1 σετ και έχασε την πρώτη θέση. Ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο από τη Νίκη Βόλου.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (7ης αγωνιστικής)
ΑΕΛ -Λαμία        αναβλήθηκε
Σουφλάρια – Φθία          3-2
Νίκη Βόλου – Ελασσόνα               3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Νίκη Βόλου        15
Ελασσόνα           13
Φθία Λαμίας     12
Σουφλάρια         8
Λαμία   7
ΑΕΛ        3
* Ελασσόνα, Φθία, ΑΕΛ και Λαμία έχουν από ένα ματς λιγότερο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10-4)
Δ.Α.Κ. Λαμίας 14.00 Φθία - ΑΕΛ
Δ.Α.Κ. Λαμίας 16.00 Λαμία - Νίκη Βόλου
Ελασσόνας 17.00 Ελασσόνα - Σουφλάρια
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass