Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΝΙΚΗ-ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με τη «σφραγίδα» του Ζόραν και του Μπόντε

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 1-0 ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2011 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:23
Ο ένας ήρθε την περασμένη Δευτέρα (σ.σ. Ζόραν Μπάμποβιτς) και ο δεύτερος (σ.σ. Πάρης Μπόντε) επίσης επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας στην ομάδα, όμως και οι δύο φρόντισαν ώστε ο ιστορικός Απόλλων Λάρισας να πετύχει χθες μια πολύ σπουδαία νίκη στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας επί του Α.Ο.Κ., με σκορ 1-0 και να αναπτερώσει τις ελπίδες παραμονής, στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.
Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες (Εμμανουήλ, Φατούρας, Καραγκιόζης, Κορλός, Μπαλαμώτης), όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής και έδειξαν ότι η ομάδα αυτή αν και είναι σε δύσκολη θέση, βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και στο τέλος καταφέρνει να πετύχει τον στόχο της.
Σε ένα γήπεδο όπου η λαρισινή ομάδα έχει πολύ καλή παράδοση, ο τεχνικός Ζόραν Μπάμποβιτς κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα που έχει στο σύλλογο, να δώσει τη χαμένη αυτοπεποίθηση στους παίκτες και εκείνοι σαν πραγματικά λιοντάρια πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και κατάφεραν να πετύχουν ένα… τρίποντο, που ενδεχομένως να οδηγήσει στη σωτηρία.
Εκτός του κ. Μπάμποβτς που άλλαξε άρδην την ψυχολογία και ο Πάρης Μπόντε ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τους Απολλωνιστές στο 81΄, φρόντισε να δώσει άλλον αέρα αυτό της αισιοδοξίας και σίγουρα η συνέχεια του πρωταθλήματος, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η νίκη ανεβάζει βαθμολογικά το σύλλογο αλλά και ψυχολογικά τους παίκτες και όλοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απεραντιακό, ματς που πάση θυσία πρέπει να κερδηθεί, προκειμένου να έχει αξία το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα. 
Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 5’ όταν ο Πολύζος τροφοδότησε τον Φουσίκα, ο οποίος πολύ όμορφα μοιράζει την μπάλα στον Στεργίου, που με αριστερή βολίδα από τα 40 μέτρα είδε την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 13’ ο Γιαννακόπουλος επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά και ο νεαρός Θεοδώρου δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Και πάλι ο Στεργίου στο 22’ με μακρυνό σουτ επιδίωξε να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Έξι λεπτά μετά στο 28΄, ο Κακαζούκης εκτέλεσε ένα φάουλ από το ημικύκλιο αλλά το σουτ που έκανε πήγε και πάλι πάνω από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Απόλλωνα οπισθοχώρησαν δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κερδίσουν κάποια μέτρα στο παιχνίδι. Στο 76’ ο Περήφανος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γαρυφαλλόπουλος, έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο ο Μπόντε από τον πάγκο έδωσε τη λύση. Ο Φουσίκας στο 81΄ τροφοδότησε τον σκόρερ, ο οποίος παλικαρίσια πήρε την μπάλα, με εκπληκτική προσποίηση βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και με εξωτερικό πλασέ, έκανε το 0-1, αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα στο τέλος της αναμέτρησης.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.Γ. Μιχαηλίδης, Γ. Λιανός, Κ. Μπούνος (Φωκίδας).
Στο 90΄+1 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βενέτης του Απόλλωνα, ο οποίος είχε δεχθεί την πρώτη στο 82΄, με την εισοδό του στο παιχνίδι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο.Κ.:Τρούκης, Καραγιώργος (20’ Κορομπίλιας), Παλάντζας, Παπαμαργαρίτης, Κουκούλης, Τσαρτσαράς, Παπαδημητρίου, Παππάς (75΄ Κόκκινος), Κρανιώτης, Μεσιακάρης, Κεφαλάς (52’ Τζίλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μαγαζιώτης, Πολύζος, Σκάκος, Περήφανος, Κακαζούκης, Καπετάνι (70΄ Μπόντε), Τσέλιγκας, Θεοδώρου, Γιαννακόπουλος (75’ Γαρυφαλλόπουλος), Στεργίου (82’ Βενέτης), Φουσίκας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass