ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΕ 3-1

Ήττα και περιπέτειες για τον Απόλλωνα

* ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2011 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:21
 Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος γνώρισε στην Καλαμπάκα την ήττα από τα Μετέωρα με σκορ 3-1 και πλέον μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες.
Η λαρισινή ομάδα στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον τους τρεις για να συγκεντρώσει 33 βαθμούς, που θεωρείται και μάλλον είναι το όριο της σωτηρίας, χωρίς αυτό να είναι βέβαιο 100%.
Αν αναλογιστούμε ότι την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί στην Καρδίτσα με τον Α.Ο.Κ., στις 10 Απριλίου θα υποδεχθεί τον Απεραντιακό, στις 17 του ιδίου μήνα θα παίξει στο Πετρωτό Τρικάλων και στις 8 Μαΐου θα αντιμετωπίσει στη Λάρισα τον Ρήγα Φεραίο, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον μεγάλος αντίπαλος θα είναι και το άγχος της παραμονής.
Ο στόχος της σωτηρίας αναμφίβολα μπορεί να επιτευχθεί, όμως χρειάζεται υπερπροσπάθεια στη συνέχεια, για να αντιστραφεί το ήδη βαρύ κλίμα.
Στον χθεσινό αγώνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας η καλαμπακιώτικη ομάδα έκανε μία από τις καλύτερες της φετινές εμφανίσεις και οι παίκτες της κατάφεραν να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ κι από εκεί και πέρα αφού ξεπέρασαν ορισμένες δύσκολες στιγμές ανώδυνα κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να εδραιώσουν τη νίκη τους.
Ο Απόλλων Λάρισας από την πλευρά του δε μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν όταν το σκορ ήταν ρευστό και έχασε το ματς, αλλά ακόμη υπάρχουν τα περιθώρια για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Είναι κρίμα για το ιστορικό αυτό σωματείο που έχει πολλά νέα παιδιά στο δυναμικό του, να γνωρίσει τα χειρότερα και πιστεύουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρει.
* Η πρώτη καλή φάση του αγώνα επιφύλασε γκολ για την ομάδα των Μετεώρων. Ο Α. Σκρέκας στο 7’ από πλάγια έκλεψε την μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς και με ένα ξερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Μαγαζιώτη, κάνοντας το 1-0.
Τα Μετέωρα που είχαν μπει αρκετά καλά έφτασαν πολύ κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Κεραμά στο 11’ πέρασε μόλις άουτ.
Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ τα Μετέωρα είχαν κόντρα τον δυνατό αέρα που φυσούσε κι αυτό τους δυσκόλευε αρκετά στις κινήσεις τους.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι στο 27’ αλλά το απευθείας φάουλ του Γραβάνη πέρασε μόλις άουτ.
Ο Απόλλων, απείλησε για πρώτη φορά το 29’ όταν ο Καραγιόζης εκτέλεσε κόρνερ, ο Πολύζος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά προς το τέλος του ημιχρόνου χάνοντας μάλιστα δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 45’ από φάουλ του Γιαννακόπουλου, ο Φουσίκας πήρε την κεφαλιά, για να διώξει σε κόρνερ εκπληκτικά ο Ρουσιαμάνης.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους πάντα ο τερματοφύλακας των Μετεώρων έκανε έγκαιρη έξοδο και πρόλαβε τον Καραγκιόζη που έμπαινε αφύλαχτος μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 51’ ο Κεραμάς έκανε την προσπάθεια και το σουτ για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ. Ο Απόλλων απάντησε στο επόμενο λεπτό όταν το σουτ του Γιαννακόπουλου με μέτωπο προς την εστία αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Ρουσιαμάνη.
Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι που είχαν πλέον τον άνεμο ευνοϊκό, ανέπτυξαν έντονη επιθετικότητα, ενώ έβρισκαν και χώρους για να βγάλουν αντεπιθέσεις.
Στο 54’ ο Αγγελάκης πέρασε την μπάλα στον Κεραμά, ο οποίος από πλάγια σούταρε λίγο άουτ.
Ο Κεραμάς και πάλι στο 62’ από πλάγια μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σχεδόν από τη γραμμή του άουτ, έκανε το πλασέ για να αποκρουστεί η μπάλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαγαζιώτη.
Στο 63’ ο Κεραμάς έβγαλε τετ-α-τετ τον Παπαχαραλάμπους, ο οποίος σούταρε βιαστικά άουτ.
Το γκολ στο σημείο αυτό του αγώνα ήταν ζήτημα χρόνου για τα Μετέωρα και στο 68’ διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Γραβάνης βρήκε τον Αγγελάκη, αυτός προσπάθησε να κάνει το σουτ, στην πορεία της μπάλας ήταν ο Κεραμάς ο οποίος με κοντινό σουτ πραγματοποίησε το 2-0.
Στο 71’ ο Γκόβαρης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, ο Τσίκος πήρε την κεφαλιά, για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ.
Ο Ζήνωνος στο 73’ βρήκε τον Γραβάνη σε καλή θέση, αυτός σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Το 3-0 έγινε τελικά στο 74’ όταν ο Γραβάνης ξέφυγε από πλάγια, γύρισε την μπάλα στον Παπαχαραλάμπους, αυτός σούταρε, ο Μαγαζιώτης απέκρουσε και ο Κεραμάς που κέρδισε την μπάλα με σουτ σημείωσε το 3-0.
Ο Απόλλων Λάρισας μείωσε στο 75’ όταν ο Φουσίκας από πλάγια έκανε την προσπάθεια και τη σέντρα, ο Κορλός πρόλαβε την άμυνα των Μετεώρων και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Παναγιωτόπουλος (Κολοσιώνις, Κακατσίδης) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΜΕΤΕΩΡΑ: Ρουσιαμάνης, Ζήνωνος, Τσίκος, Γ. Σκρέκας, Παπαχαραλάμπους, Α. Σκρέκας (61’ Κωστής), Χαϊταλής (69’ Γκόβαρης), Αγγελάκης, Κεραμάς (84’ Φουρτούνης), Γραβάνης, Αυγέρος.
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Μαγαζιώτης, Περήφανος, Μπαλαμούτης, Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ (45’ λ.τ.Κακαζούκης), Γιαννακόπουλος, Βενέτης (66’ Μπίμπα), Φουσίκας, Στεργίου (68’ Κορλός), Καραγκιόζης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass