ΣΤΟ 2ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρωτιές για Λάρισα και Νίκαια

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2011 1:51 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:20
Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες του 2ου Ενωσιακού Τουρνουά Κεντρικής Ελλάδας για Αγόρια και Κορίτσια έως 14 και έως 18 ετών στη Νίκαια. Ο καλός καιρός, η συμπεριφορά αθλητών και συνοδών και ο υψηλός αγωνιστικός ανταγωνισμός βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί ένα Πρωτάθλημα που άγγιξε το άριστα. Το Σάββατο παρευρέθηκε στους αγώνες ο πρόεδρος της Ε΄ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας κ. Σέγκης Παναγιώτης ενώ στις απονομές παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ κ. Θεοδωρούλης Κλεάνθης, ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας τένις κ. Κουραμάς Δημήτριος, οι πρόεδροι του Ο.Α. Νίκαιας κ. Καφφές Δημήτριος, του ΑΣΑ Λάρισας κ. Μπαλάφας Απόστολος και του ΣΑ Ελασσόνας κ. Αποστολίδης Γεώργιος, σύσσωμο το ΔΣ του Ο.Α.Νίκαιας και ο χορηγός του κ. Αλεξίου Γεώργιος.
Μετά την επιτυχία του Βόλου στις κατηγορίες έως 12 και έως 16 ετών ήρθε η σειρά των συλλόγων του Νομού Λάρισας για να κατακτήσουν τις πρωτιές στις μεγάλες κατηγορίες. Συγκεκριμένα ο Ο.Α. Νίκαιας επικράτησε στα 14αρια με τον Γερούκη Βασίλη στα αγόρια και την Κουτσικοπούλου Βάια στα κορίτσια και ο Α.Σ.Α. Λάρισας στα 18άρια με τον Μπαλάφα Σπύρο-Αύγουστο και την Μπακαγιάννη Ανδρομάχη αντίστοιχα.
Δεύτεροι αναδείχθηκαν οι Παρασχάκης Ν. (Α14), Μαρέδη Σπυριδούλα (Κ14) του Ο.Α. Μαγνησίας, Χαρίτος Η.(Α18) του Ο.Α. Βόλου και Ραπτοπούλου Μ_Χ. (Κ18) του Ο.Α. Νίκαιας. Τρίτες θέσεις κατέλαβαν οι Ζαχοπούλου Α.(Κ14) και Παναγούλη Π. (Κ18) του Ο.Α. Νίκαιας, Κατσαλής Κ.(Α14) και Μίχου Υ. (Α.Σ.Α. Λάρισας), Τζιανή Ο.(Κ14) και Αξελός Κ. (Α18) του Ο.Α. Μαγνησίας, Στράκας Γ. (Α14) του Ο.Α. Βόλου και Ντούμας Α.(Α18) του Λαρισαϊκού Ο.Α.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass