ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ (15.00)

Πρόωρος τελικός στη Μελιβοία

Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2011 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:17
 Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα στη Μελιβοία (μετά από τρεις διαδοχικές αναβολές 24/2, 2/3 και 9/3 λόγω των κακών καιρικών συνθηκών) ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ ανάμεσα στο Φιλοκτήτη και την Ελασσόνα (15.00). Το παιχνίδι ουσιαστικά αποτελεί πρόωρο τελικό αφού η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 24ης Μαρτίου θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στον θεωρητικά μικρότερο Κεραυνό Παραποτάμου.
«Όταν βρίσκεσαι σε έναν ημιτελικό προσπαθείς να δεις το παιχνίδι με σοβαρότητα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Εμείς έχουμε απέναντί μας έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο αλλά πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, Μίλτος Ζιάκας και πρόσθεσε:
«Όποια ομάδα φτάνει στο τελικό πιστεύω ότι είναι άξια αλλά αυτό το παιχνίδι έχει άλλη αίγλη. Θεωρητικά ο νικητής από τον αυριανό (σ.σ. σημερινό) ημιτελικό θα είναι το φαβορί αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ».
Στην αποστολή του Φιλοκτήτη συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Καρακώστας, Ζεϊμπέκης, Ευαγγέλου, Τσανάκας, Μερτζανίδης, Μαντζαρής, Μαλαχτάρης, Μανάκας, Ζυγοροδήμος, Παυλόπουλος, Σιμσιρής, Πενίκης, Κυριάκος, Παπαδόπουλος, Λούγκος, Λίταινας, Μπάτσικας, Τασιόπουλος.
Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Από την άλλη πλευρά για τον Κώστα Κολομητρούση το σημερινό παιχνίδι αποτελεί πρόκληση αφού στόχος των φιλοξενουμένων είναι η κατάκτηση του κυπέλλου:
«Αποτελεί πρόκληση για την Ελασσόνα η σημερινή αναμέτρηση αφού εδώ που φτάσαμε θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Οπωσδήποτε θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού ο αντίπαλός μας κυνηγά εξίσου την πρόκριση και διαθέτει μία ικανότατη ομάδα. Πιστεύω ότι πράγματι ο σημερινός αγώνας είναι πρόωρος τελικός αφού όποια ομάδα κερδίσει θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου χωρίς φυσικά να θέλω να υποτιμήσω τον Παραπόταμο» δήλωσε ο τεχνικός της Ελασσόνας που θα έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Νούσια, Μιγδάνη, Βάλλα, Λιόλιο, Καρατζιόλη, Κοτούμπα, Κουμπούρα, Γεωργούλα, Κοντοδήμο, Φλώρο, Νάτση, Φώλλα, Χάμο, Μολά, Σιαμαντούρα, Βαλαώρα, Τζιόλα, Παλάσκα, Κωστούλα, Κατσαβό.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Αντώνης Βαλιώτης με βοηθούς τους Ηλία Νατσιούλα και Χρήστο Παπαδημητρίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass