ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Μια νίκη και μια ήττα για την ΕΣΠΕΚΕΛ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2011 1:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:16
 Φιλικούς Αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), έδωσαν τα κλιμάκια αγοριών – κοριτσιών της Ένωσης Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ) στα Γιαννιτσά.
Οι αγώνες αυτοί έγιναν με πρωτοβουλία της ΕΣΠΕΜ και με τη συνεργασία των αντίστοιχων Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών κ. Τράιου Ανέστη της ΕΣΠΕΜ και Κουκούλη Γιώργου της ΕΣΠΕΚΕΛ στο πλαίσιο της εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ.
Οι ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ σημείωσαν μία νίκη με 3 – 2 στα αγόρια και μία ήττα με 3 – 1 στα κορίτσια. Οι αγώνες έδωσαν τη δυνατότητα στους Περιφερειακούς προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ποιότητα των επιλεγμένων αθλητών – αθλητριών. Τους αγώνες παρακολούθησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων κ. Δημητριάδης Μάκης.
Την ομάδα του κλιμακίου αγοριών αποτελούσαν: Γιαννέλης Στέφανος, Καραθάνος Τριάνταφυλλος, Κουκούλης Αναστάσιος,Παιδιαδίτης Ηρακλής,Μπατζελής Χρήστος, του Γ.Σ.Λαμίας, Τσαδήμας Θεόδωρος, Καρμίρης Αθανάσιος, Σπαθάρας Παναγιώτης, Κοντικώστας Αλέξανδρος του Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΑ, Βασιλάκος Χάρης, Μαλιώρας Άκης του ΣΠΑΚ Καρδίτσας, Παπαδημητρίου Γιάννης της Ε.ΑΛ., Οικονόμου Ευθύμιος του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Τρικάλων, και Σταυρόπουλος Λουκάς του Γ.Σ. ΑΝΤΙΚΥΡΑ.
Την ομάδα του κλιμακίου κοριτσιών αποτελούσαν: Χαραβελούλη Μαριάντζελα, Μπαλδώκα Ευανθία, Σπύρου Εύη της Α.Σ.ΑΣΤΡΑΠΗ, Γοδινοπούλου Άννα, Γούλα Μελίνα, Μακανίκα Νεκταρία του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ, Βούλγαρη Λυγερή, Παρισάκη Ιωάννα του Α.Σ.ΑΡΓΩ Βόλου, Γιαννούλη Κορίνα, Γκουτσιούπα Εύα, Καπέλλου Ευαγγελία του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Τρικάλων, Καβριγιάννη Ρούλα του Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ, Κασσελούρη Μαρία της Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, Σουλτούκη Χριστίνα της Ε.Α.Λ., Κόφφα Ευριδίκη της Νίκης Βόλου. Οι ομάδες μετακινήθηκαν με μισθωμένο λεωφορείο από την ΕΣΠΕΚΕΛ. Συνοδός ήταν ο Περιφερειακός Προπονητής κ. Κουκούλης Γεώργιος. Κοντά στους αθλητές και αθλήτριες βρέθηκαν αρκετοί γονείς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚΕΛ ευχαριστεί το Δ.Σ.της ΕΣΠΕΜ για την πρόσκληση και συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass