ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΟΞΟΤΗ, ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΔΙΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αφαίρεση βαθμών, τιμωρίες εδρών

*ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2011 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:14
Μετά από αλλεπάλληλες διαφωνίες μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ (η συνεδρίαση του οποίου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11.00 χθες το βράδυ) οι αποφάσεις σχετικά με τους δύο αγώνες που διεκόπησαν ήτοι Τοξότης-Βερδικούσια και Αστέρας Τυρνάβου-Διογένης έχουν ως εξής:
Για το μεν πρώτο παιχνίδι ο Τοξότης κρίθηκε ότι μετά τη διακοπή στο 89’ που σημειώθηκε λόγω επεισοδίων, έμεινε με λιγότερους από επτά ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο κι επομένως χάνει τον αγώνα. Επιπλέον από του χρόνου θα ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς. Επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ για τα επεισόδια.
Η ομάδα της Βερδικούσιας κερδίζει το παιχνίδι, όμως τιμωρείται για τα επεισόδια με 1 αγωνιστική η έδρα και με πρόστιμο 250 ευρώ.
Σχετικά με το παιχνίδι του Αστέρα Τυρνάβου με τον Διογένη, το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ έκρινε υπαίτιο αποχώρησης τον Διογένη από τον οποίο αφαιρούνται 10 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα, ενώ τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει με -5 βαθμούς.
Επίσης στον Αστέρα Τυρνάβου για τα όσα αναγράφονται στο Φ.Α. επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας για 1 αγωνιστική και 300 ευρώ πρόστιμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις παραπάνω αποφάσεις μειοψήφησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Παπαγεωργίου και Κυριτσάκας.
ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
Στα παιχνίδια της Α’ και Α1 Ερασιτεχνική κατηγορίας που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο στις 15.00 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ορίστηκαν οι παρακάτω παρατηρητές:
Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Κίσσαβος-ΑΕΔ Νίκαιας, Κ. Κανταρίνος
Πλατύκαμπος-Φιλοκτήτης, Σπ. Τάνας
Δευκαλίων-Λαρισαϊκός, Γ. Παπαευθυμίου
Δωτιέας-Αμπελωνιακός, Χρ. Χατζούλης
Δαμασιακός-Δήμητρα Γιανν.,Μ. Πίπιλας
Βλαχογιαννίου-Αργυροπούλι, Ν. Καλαμπούκας
Χάλκη-Βουκεφάλας, Π. Ευαγγέλλου
Φαλανιακός-Μακρυχώρι, Ν. Σιδηρόπουλος
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Παραπόταμος-Σμόλικας, Γ. Λάνταβος
Πελασγιώτιδα-Αναγέννηση Φ. (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Β’), Δ. Αντωνίου
Αμπελόκηποι-Βερδικούσια, Β. Κωνσταντίνου
Αχιλλέας Φ.-Όλυμπος, Αρ. Γκανούρης
Σωτήριο-Καλοχώρι, Χρ. Παζάρας
Τερψιθέα-Τοξότης, Μ. Ιωαννίδης
Αμυγδαλέα-Ροδιακός, Κ. Πατσιούρας
Δήμητρα Αγιάς-ΑΟ Ραψάνης, Φρ. Λακερδάς
ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Αδύνατη στάθηκε η διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλλου ΕΠΣΛ που ήταν προγραμματισμένη για χθες ανάμεσα στο Φιλοκτήτη και την Ελασσόνα αφού ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Μελιβοίας λόγω της έντονης βροχόπτωσης είχε μετατραπεί σε λίμνη. Ο συγκεκριμένος αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί στις 9 του μηνός ενώ σε ό,τι αφορά στον φετινό τελικό που έχει οριστεί για τις 19 Μαρτίου ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του.
Εν τω μεταξύ χθες δεν διεξήχθη και ο εξ αναβολής αγώνας του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και τον Αετό Αμυγδαλέα ενώ όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΛ αναβλήθηκε και ο σημερινός αγώνας Καλαρρύτες-Προοδευτική καθώς επίσης και όλα τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων υποδομής του προσεχούς Σαββάτου.
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ
Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις Περιφερειακές μικτές ομάδες Παίδων και Νέων στα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν χθες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Πιο συγκεκριμένα στο στάδιο Αλκαζάρ οι Νέοι της 4ης Περιφέρειας υποχρεώθηκαν σε ήττα με 2-1 από την ομάδα της ΑΕΛ Νέων Κ 20, ενώ στο Camp New οι Παίδες της 4ης Περιφέρειας επικράτησαν της Ερασ. ΑΕΛ 3-1.
Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης διεξήχθη η αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ όπου οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 31’ με τον Βερβέρα, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κρητικός διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΛ.
Η απάντηση της Περιφερειακής ομάδας ήρθε στο 65’ με το γκολ του Τσινιστίδη (Πιερίας) ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Ντάλλας, Καλπίας, Ίτσιος, Σελήνης, Νταής, Σουλιώτης, Καραγκιόζης, Γκαραλιάκος, Δημητρέλης, Καθάριος, Νάκας (β’ ημ.) Μπικιαρόπουλος, Μπαρέκας, Σουπεκιώτης, Ψαρράς, Τσινιστίδης, Τάσιος, Καραγιώτας, Κάλφας, Πασχάλης, Ρετζιλάς, Ματούλας.
ΑΕΛ ΝΕΩΝ Κ 20: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καραθανάσης, Τηλιόπουλος, Ψωμολιάς, Τσιλούλης, Κρητικός, Αγρόδημος, Γκουντρουμπής, Φλέγγας, Βερβέρας (Κοψαχείλης, Μπαρούτας, Σενγκάι, Κωνσταντίνου, Μπούφης, Δαλαμπύρας, Ζβερκούλης, Σπανός, Περδίκης).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Στις εργατικές κατοικίες Γιάννουλης και στον πλαστικό χλοοτάπητα του Camp New οι Παίδες της 4ης Περιφέρειας μόλις στο 8ο λεπτό προηγήθηκαν του αντιπάλου τους με το γκολ του Τούφα, ενώ στο 33’ ο Καραχάλιος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.
Στο 61’ και πάλι ο Τούφας αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ για τους «βυσσινί» σκόραρε ο Κίτσιος στο 81’ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-1.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Αφατζάνης, Φασίδης, Νικολόπουλος, Τούφας, Γιαλαμίδης, Τασιώνας, Βούλγαρης, Ντούφας, Καραχάλιος, Τσιώλης, Πέτκος (Χατζηαδαμίδης, Μούτσιος, Θεοδωρόπυολος, Ζούρκος, Σεϊζης, Μαυριάς, Λιάνας, Δίπλαρης, Ρογκότης).
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ: Αντωνίου, Μάνικος, Σελήνης, Κορομηλάς, Περδίκης, Ντονούδης, Νασιάκος, Κανταρίνος Αθ., Κίτσιος, Τόντο, Κόρκας (Κανταρίνος Ν., Μινάς, Καρανίκας, Δεσίλας, Δρυστέλλας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass