ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Ιστορική πρόκριση για τον Παραπόταμο

*ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΜΕ 2-1 *ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2011 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:11
 Γεμάτος συγκινήσεις ήταν ο χθεσινός πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου ΕΠΣΛ στον Παραπόταμο ανάμεσα στον τοπικό Κεραυνό και τον Ροδιακό με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια ιστορική πρόκριση κερδίζοντας με 2-1 και θα δώσουν για πρώτη φορά το «παρών» σε τελικό του θεσμού. Τα χρυσό γκολ για τον Παραπόταμο πέτυχε ο Αβραμούλης με σουτ στο 66ο λεπτό με σουτ. Η ομάδα του Ροδιακού είχε προηγηθεί τον Γεροστέργιο στο 17’ με δυνατό σουτ, ενώ το γκολ της ισοφάρισης για τον Κεραυνό πέτυχε ο Τάχας Π. με κοντινή προβολή στο 23’. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Πηνιάρη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία στο 83’.
Αναλυτικά:
Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στην ομάδα του Ροδιακού με τον Μπαμπαγιάννη να σουτάρει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ζίκου. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τάχας Π. θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά αλλά ο Κωστούλης μόνος με τον Γεωργιάδη θα σουτάρει πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
Στο 17’ ο Ροδιακός θα ανοίξει το σκορ με τον Γεροστέργιο να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα να χτυπά στο πόδι του Γκουγκουλιά να παίρνει περίεργη τορχιά και να «κρεμάει» τον Ζίκο. Οι παίχτες του Παραποτάμου μετά το αρχικό σοκ ανέβασαν την απόδοσή τους κι έτσι στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, θα έρθει η ισοφάριση μετά από ωραίο συνδυασμό τριών παικτών: Ο Ζιούστι έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Αβραμούλης με κεφαλιά έστρωσε στον Τάχα Π. και ο τελευταίος με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-1.
Στο 55’ ο Ζιούστι θα κάνει το γυριστό σουτ με τον Γεωργιάδη να αποκρούει σε κόρνερ. Μετά από δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι χάνουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Φτεριώτη να σουτάρει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ζίκου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παραπόταμος θα πετύχει το νικητήριο τέρμα με τον Αβραμούλη να σουτάρει και να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκει στον Ροδιακό με τον Βασιλειάδη να βγάζει μόνο του τον Πίγκα, όμως το σουτ του τελευταίου ήταν απελπιστικό.
Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι κ. Ζήλος, Τσακνάκης και Καραμπούλας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ: Ζίκος, Σαρρής, Μπρατάν, Γκουγκουλιάς (46' Αγγλόπουλος), Γούργος (46’ Τάχας Λ.), Πάσχος, Τάχας Π., Κωστούλης, Βασίλιεβ, Ζιούστι, Αβραμούλης.
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Γεωργιάδης, Χατζηλιόντας, Σαπουνάς, Καλογήρος (30' Μαλιόγκας), Γεροστέργιος (50' Βούκιας), Πηνιάρης, Πίγκας, Μπαμπαγιάννης, Βασιλειάδης (67' Στατήρας), Μπαζούκης, Φτεριώτης.
Γρ. Γεραγωτέλης
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass