ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΛ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Όταν βλέπει Πάτρα... κερδίζει

* ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΠ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ 10-8 * ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2011 22:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:58
Νίκη - ανάσα πήρε χθες ο ΝΟΛ. Στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας παρουσία τριακοσίων φιλάθλων ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας κέρδισε το Ναυτικό Όμιλο Πατρών μετά από ένα συγκλονιστικό ματς με σκορ 10-8. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές και το κύριο στατιστικό στοιχείο είναι πως και οι δύο αυτές επιτυχίες ήρθαν απέναντι στις πατρινές ομάδες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ.
Τώρα ο ΝΟΛ βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά στη φετινή σέζον όμως η παραμονή θα έρθει μόνο αν κάνει και μια νίκη εκτός προγράμματος. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα φαίνονται δύσκολα.
Στο χθεσινό ματς ο ΝΟΛ αν και ξεκίνησε δεχόμενος γκολ φάνηκε ότι έχει πολύ πάθος για τη νίκη. Από 0-1 το σκορ γρήγορα έγινε 4-1 με τέρματα των Σουράνι, Λύκαρη Κώστα, Βαμβουνάκη και Λύκαρη Λουκά και έτσι έληξε το πρώτο οκτάλεπτο.
Στη συνέχεια τα ηνία στην επίθεση τα πήραν οι Αλέξανδρος Κουλουκτσής και Μίμης Αληχανίδης και κατάφεραν να διατηρήσουν μια καλή διαφορά τερμάτων στο ημίχρονο με 6-3.
Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Αληχανίδης (πραγματικά αξίζει να ανήκει στην Εθνική ομάδα ένας τέτοιος παίκτης) έκανε το 7-3 και όλοι πίστεψαν πως το ματς θα είναι ένα... πάρτι για τον ΝΟΛ. Όμως οι Πατρινοί δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Με ένα ξέσπασμα διαρκείας έκαναν το 7-7, ένα μόλις λεπτό πριν λήξει το τρίτο οκτάλεπτο και όλοι στο κολυμβητήριο άρχισαν να ανησυχούν. Ο Λάζλο Σουράνι έκανε το 8-7 με τη λήξη του οκταλέπτου.
Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου. Ο Κουλουκτσής (από τις καλύτερες φετινές του παρουσίες) όμως 4’37’’ πριν τη λήξη έγραψε το 9-8. Οι Πατρινοί προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά ο εκπληκτικός Παπαδογιάννης τους έλεγε «όχι» με την άμυνα να τον βοηθάει τα μέγιστα. Τελικά ο Λουκάς Λύκαρης 33’’ πριν τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό 10-8 και τα πανηγύρια ξεκίνησαν...
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ 4-1, 2-2, 2-4, 2-1
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ - ΣΚΟΡΕΡ
ΝΟΛ: Παπαδογιάννης, Γαλανός, Λέτσιος, Αληχανίδης 2, Παππάς, Σουράνι 2, Λύκαρης 1, Βαμβουνάκης 1, Λύκαρης Λ. 2, Γκρέμμηλας, Κουλουκτσής 2, Χούνας, Μπεζιλιώτης.
ΝΟΠ: Ορφανός, Αναστασιάδης 1, Φύκουρας, Κανελλόπουλος 2, Αθανασόπουλος, Καθρεπτάς, Λυκοθανάσης, Μπουρνάζος 3, Αποσκίτης, Παπαδέας, Μάνεσης, Αντίοχος 2, Νούσιος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass