ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΕ

Στη Λάρισα ο «θρύλος» του πόλο

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2011 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Αύριο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η ετήσια πανηγυρική εκδήλωση του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας για το Νέο Χρόνο, στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.
Το ειδικό θέμα της εκδήλωσης για φέτος θα είναι «Αθλητισμός και Μηχανικοί», με ειδικούς προσκεκλημένους μηχανικούς που έχουν διαπρέψει στον Αθλητισμό ενώ θα τιμηθούν μηχανικοί μέλη του τοπικού Τμήματος οι οποίοι πέραν της επαγγελματικής δραστηριότητας έχουν να παρουσιάσουν και διακριτή αθλητική παρουσία σε πανελλήνιο ή παγκόσμιο επίπεδο.
Συγκεκριμένα θα γίνει τιμητική αναφορά στα μέλη του Τμήματος Ηλία Καφφέ, αγρονόμο-τοπογράφο και πολιτικό μηχανικό, πρόεδρο της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης, Γιάννη Λάτσιο μηχανολόγο μηχανικό, διαιτητή ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής, Γιάννη Δράμπα, πολιτικό μηχανικό, πρωταθλητή Κολύμβησης και Αχιλλέα Τσιάνο, πολιτικό μηχανικό, πρωταθλητή Τεχνικής Κολύμβησης.
Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και θα τιμηθεί επίσης, ο Γιώργος Μαυρωτάς, χημικός μηχανικός- καθηγητής ΕΜΠ, που αποτελεί το «θρύλο» του ελληνικού πόλο καθώς είναι μοναδικός Έλληνας πολίστας που έχει συμμετάσχει στη μικτή κόσμου, σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, οκτώ πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και πέντε παγκόσμια κύπελλα.
Από το 1995 ως το 2000 ήταν αρχηγός της εθνικής ομάδας με την οποία έχει το ρεκόρ συμμετοχών για τα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα με 511 συμμετοχές στην εθνική ανδρών. Το 2002 αποχώρησε από την ενεργό δράση μετά από 25 χρόνια στο Ν.Ο.Β. (Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης). Στην αθλητική του καριέρα οι μεγαλύτερες στιγμές ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων με το Ν.Ο. Βουλιαγμένης το 1997, η κατάκτηση της δεύτερης θέσης με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1997, η έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996 και η τέταρτη θέση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του 1999. Με το σύλλογό του κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδος (1991, 1997, 1998) και δύο κύπελλα (1996, 1999).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass