«ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Βραβεύτηκε από την ΕΟΕ ο Θοδωρής Τσιλούλης

* «ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2011 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:57
Μια μεγάλη στιγμή για τον Λαρισαίο μπασκετμπολίστα Θοδωρή Τσιλούλη ήταν η χθεσινή, καθώς βραβεύτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που έγιναν στη Σιγκαπούρη. Ο νεαρός αθλητής του Φοίνικα ήταν μέλος της ομάδας 3x3, που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις όλων με την παρουσία της. Μιλώντας στην «Ε», λίγο μετά την εκδήλωση, είπε τα εξής:
«Θεωρώ πως είναι μέγιστη τιμή για έναν αθλητή να βραβεύεται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Θεωρώ πως θα το κρατώ σαν τιμή σε όλη μου την αθλητική πορεία. Νιώθω ικανοποιημένος με την παρουσία μας στην Σιγκαπούρη και αν είχαμε λίγη παραπάνω τύχη, τότε θα μπορούσαμε να προκριθούμε στον τελικό και να διεκδικούσαμε το χρυσό μετάλλιο. Τελικά πήραμε την τρίτη θέση και είναι το ίδιο σπουδαίο. Από όλο αυτό κρατάω την εμπειρία».
Εκτός από τον Τσιλούλη, βραβεύτηκαν και υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Λάμπρος Βλάχος, Σπύρος Παναγιωταράς, Μανώλης Τσελεντάκης.
ΚΑΠΡΑΛΟΣ: «ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»
Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος επισήμανε: «Το καλοκαίρι 18 αθλητές και 10 αθλήτριες αποτέλεσαν την ελληνική αποστολή σε μια νέα διοργάνωση της ΔΟΕ, τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξενήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στη Σιγκαπούρη. Μέσα σε δύσκολες εποχές, όπου τα προβλήματα περισσεύουν για όλους, τα παιδιά αυτά μας έκαναν υπερήφανους τόσο για την άψογη αγωνιστική τους παρουσία και τα πέντε μετάλλια που χάρισαν στην Ελλάδα, όσο για και την υπέροχη συμπεριφορά τους εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.
Τους καλέσαμε για να τους απευθύνουμε, όπως και στις οικογένειές τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και για να δείξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο αθλητισμός είναι η απάντηση σε όλα τα αδιέξοδα της εποχής, είτε αυτά είναι οικονομικά, είτε κοινωνικά».
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ
Πέρα όμως από τις βραβεύσεις και τη λάμψη της εκδήλωσης υπάρχει και ένα σημαντικό ματς για τον ίδιο και την ομάδα του. Την Κυριακή ο Φοίνικας πάει στον Αμπελώνα για να παίξει το τοπικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής. Για το συγκεκριμένο ματς ανέφερε τα παρακάτω: «Το μυαλό όλων μας είναι σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας πραγματικός τελικός και μόνο έτσι το βλέπουμε. Αν θέλουμε να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για άνοδο θα πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε νίκη και μόνο νίκη. Ο Αμπελώνας είναι μια ποιοτική ομάδα με καλό προπονητή. Εμείς όμως μπορούμε να κερδίσουμε».
* Εν τω μεταξύ, χθες και η διοίκηση του Φοίνικα συνεχάρη τον αθλητή του με επίσημη ανακοίνωση για την τιμή που δέχθηκε χθες από την ΕΟΕ ως μέλος της Εθνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα Νέων. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass