ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (1-1)

Ισόπαλος ο Οικονόμος

*ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2011 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:50
 Ήταν αρκετά μεγάλο το αγωνιστικό κενό που μεσολαβούσε από την αναμέτρηση του Οικονόμου της 18ης Δεκεμβρίου με τον Εθνικό Γαζώρου μέχρι την 5η αγωνιστική της Football league II (8/1/2012) με τον Βατανιακό Κατερίνης, γι’ αυτό και ο τεχνικός των «πρασίνων» Γ. Καλτέκης επεδίωξε και έκλεισε φιλικό με την Α.Σ. Τρίκαλα 2011 (πέρυσι αγωνίζονταν στη Β΄ Εθνική), με σκοπό να διατηρήσει την ομάδα του σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Στο Εθνικό στάδιο των Τρικάλων και με την παρουσία 70 περίπου θεατών, ο αγώνας μεταξύ της ομώνυμης ομάδας των Τρικάλων και του Οικονόμου Τσαριτσάνης παρουσίασε ενδιαφέρον καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο συγκροτημάτων έπαιξαν ελεύθερα και ανοιχτά, δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, χωρίς ωστόσο να πετύχουν πολλά τέρματα, αρκούμενοι στο φτωχό και συνάμα δίκαιο 1-1.
Οι δύο προπονητές δοκίμασαν αρκετούς παίχτες και διάφορα σχήματα, βλέποντας την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους, ενόψει της επικείμενης συνέχειας των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.
Τα Τρίκαλα πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 36΄, όταν από λάθος γύρισμα της μπάλας (με κεφαλιά) από τον Πρικάκη στον τερματοφύλακα της Τσαριτσάνης, ο Τεντολούρης εκμεταλλεύτηκε τη φάση και από κοντά πλάσαρε γράφοντας το 1-0. Ο Νικούλης επιχείρησε στο 40΄, με καλοχτυπημένο φάουλ να ισοφαρίσει, μπλόκαρε όμως την μπάλα ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Νικολαΐδης. Στο 67΄ οι Τεντολούρης και Χριστοδούλου συνεργαζόμενοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Οικονόμου. Ο Γασπαράτος απείλησε την αντίπαλη εστία με συρτό σουτ στο 72΄. Στο 85΄ ο Κουλτσιάκης δέχθηκε ωραία σέντρα από δοκιμαζόμενο επιθετικό παίχτη και με έξοχη καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε από κοντά σε 1-1.
Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ. Γρατσάνης Ευάγγελος, Μανούρας Νικόλαος και Νταλούκας Θόδωρος του συνδέσμου Τρικάλων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Ξανθόπουλος Β.): Νικολαΐδης, Νταντάλιας, Τζημπανάκος, Πολύζος Απ., Πολύζος Θ., Ξεφτέρης, Τασόπουλος, Τεντολούρης Δ., Σπυρόπουλος, Κόκκινος, Χριστοδούλου. Έπαιξαν ακόμη οι Γούτσιος, Κωτούλας, Μαντζάνας, Νάκος, Ανδρέου, Τσακνής, Μαλτέζας και 2 υπό δοκιμή παίχτες.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης Γ.): Υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Καραγιάννης, Πρικάκης, Τσιανάκας, Φλώρος, Λιλολάρι, Κέρης, Νικούλης, Βούλγαρης, Μπανούσης, υπό δοκιμή επιθετικός. Αγωνίστηκαν και οι Γκαραγκούνης, Μπλέντι, Γασπαράτος, Παπακωνσταντίνου, Πούτας, Κουλτσιάκης, Αγγελίνας και δυο ακόμη υπό δοκιμή παίχτες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass