ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΓΑΛΑΚΤΕΡΟ

Τελευταίος αγώνας...

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2011 22:43 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:47
Ο Δήμος Λάρισας, τα βιβλιοπωλεία «ΠΑΙΔΕΙΑ» και οι εκδόσεις «ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ», διοργανώνουν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΟΥΗΛ (Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου), βραδιά παρουσίασης του βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού, «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
* O διεθνής μπασκετμπολίστας, ο αντιπεριφερειάρχης Ευθύμης Ρεντζιάς
* Η ειδική σύμβουλος του δημάρχου, Βάσω Οικονόμου
* Ο δημοσιογράφος και αθλητικός συντάκτης της Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», Σωτήρης Κέλλας.
* Ο Λαρισαίος προπονητής των… ανόδων Γιάννης Τζήμας
O Νάσος Γαλακτερός, μετά από μια καριέρα στα γήπεδα του μπάσκετ αποφάσισε να γίνει και συγγραφέας γράφοντας ένα κοσμοπολίτικο, (με ταξίδια στην Αμερική, Βραζιλία, Αυστρία), όσο και τρυφερό μυθιστόρημα, με ήρωα έναν διάσημο αθλητή, έναν μπασκετμπολίστα πολύ υψηλού επιπέδου, που είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Όμως, πάνω στο ζενίθ της καριέρας του, βιώνει μιά συγκλονιστική ανατροπή, που τον κάνει να αναθεωρήσει όλη του τη ζωή. Ανοίγουν όλα τα κουτιά της μνήμης, ανατρέχει στο παρελθόν του, θυμάται κομμάτια της αθλητικής και προσωπικής του ζωής. Θυμάται ανθρώπους κι ιστορίες που τον σημάδεψαν, καταγράφονται τα παιδικά χρόνια, στιγμές ξεχασμένες που επανέρχονται στην επιφάνεια της λίμνης της ψυχής, η εφηβεία, ο αθλητισμός, οι έρωτες, οι χωρισμοί. Αναζητά, βρίσκει και καταγράφει την ουσία των πραγμάτων και των γεγονότων, μέσα από τα φίλτρα της νέας πραγματικότητας. Δίνει τη μάχη με τον παράδοξο, τον συγκλονιστικό, συναρπαστικό αγώνα της ζωής.
Με ευαισθησία και τρυφερότητα, ο Νάσος Γαλακτερός, μας ταξιδεύει στη ζωή και τον κόσμο ενός ξεχωριστού ήρωα που του μοιάζει και ταυτόχρονα καταθέτει ένα έργο, που λειτουργεί ψυχαναλυτικά για τον αναγνώστη, αφού μπορεί να βρει πολλά κοινά σημεία με τον ήρωα, που νόμιζε πως τα είχε όλα, ενώ στην πραγματικότητα του έλειπε το πιο σημαντικό.
Ένα μυθιστόρημα, με τη σφραγίδα των χαρισμάτων του ολάνοιχτου νου και της πλατειάς καρδιάς του συγγραφέα του, που μας γοητεύει, ανορθώνει κι επικυρώνει ό,τι γενναίο περικλείει η ανθρώπινη καρδιά και που διατηρεί σ΄ όλες του τις σελίδες τη δροσιά και τη δύναμη, την πρωτοτυπία και την ακατανίκητη γοητεία της πένας του Νάσου Γαλακτερού.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass