ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Τιμάται ο πατριάρχης της λαρισινής διαιτησίας Τιμολέοντας Λάτσιος

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2011 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:46
Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου. Παρέστησαν οι διοικητικοί Γιάννης Βλάγκας, Λευτέρης Γρηγοριάδης, Βασίλης Μητροδήμος, Τέλης Γκούμας, Βασίλης Νταβαρούκας, Βάιος Κυριτσάκας και Κώστας Λυγούρας. Εκ μέρος της Επιτροπής Διαιτησίας παρών ήταν και ο Στέλιος Νίτσας.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν επί μακρόν οι διαδικασίες και λεπτομέρειες της διοργάνωσης της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΕΠΣΛ, που θα γίνει αύριο Σάββατο το βράδυ, στο κοσμικό κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες», με συνδιοργανωτή τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας.
Στόχος όλων των προσπαθειών των διοργανωτών είναι, να αποτελέσει η γιορταστική τους εκδήλωση κορυφαίο κοσμικό γεγονός του Νομού μας και μια πραγματική Γιορτή του Ερασιτεχνικού μας Ποδοσφαίρου. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ζητά την συμμετοχή και παρουσία στην εκδήλωση, του συνόλου των Ερασιτεχνικών Σωματείων του Νομού και των Λαρισαίων Διαιτητών.
Η τιμή της πρόσκλησης για κάθε άτομο έχει οριστεί στο ποσό των 25 ευρώ, και σ΄ αυτή περιλαμβάνονται πλήρες και πλουσιότατο μενού, κρασιά και αναψυκτικά.
Για να δώσει περίσσια μεγαλοπρέπεια στην όλη εκδήλωση, το δ.σ. της Ένωσης αποφάσισε και έστειλε τιμητικές προσκλήσεις στους 8 εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, του Νομού Λάρισας, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, σ’ όλους τους Δημάρχους του Νομού μας, στον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, στο διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, στους Προέδρους όλων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της χώρας, στους προέδρους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Τύρναβος 2005 και Οικονόμος Τσαριτσάνης.
Τιμητικές βραβεύσεις
Κατά τη διάρκεια της γιορταστικής εκδήλωσης, το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε και θα βραβεύσει με ειδικές πλακέτες, άτομα με μεγάλη και πολυετή προσφορά στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία του Νομού. Θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις προς τους:
-Τιμολέοντα Λάτσιο, Επίτιμο πρόεδρο του Σ.Δ.Π. Λάρισας, με ανεκτίμητη προσφορά δεκαετιών στο Ποδόσφαιρο και την Ελληνική Διαιτησία
- Σπύρο Μπαλντούμη, παράγοντα ποδοσφαίρου στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια, που διετέλεσε και μέλος του δ.σ. της ΕΠΣΛ
- Κων. Τζιαμαλή, πρόεδρο της ομάδας του Δήμου Αρμενίου
- Νικ. Σχώρη, πρόεδρο της ομάδας Ατρόμητος Βαμβακούς
- Οράσιο Μοράλες, προπονητή ποδοσφαίρου
- Αντώνη Μπαλογιάννη, εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας Χείμαρρος Μαρμαρίνης, ετών 48.
- Γεώργιο Λίταινα, εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας Αναγέννηση Καλοχωρίου, ετών 43.
Ειδική βράβευση θα γίνει προς τις 2 ομάδες του Νομού, την ΠΑΕ Οικονόμος Τσαριτσάνης, για την άνοδό της στην Fοotball League 2 και την ΠΑΕ Τύρναβος 2005, που επάξια εκπροσωπεί το Λαρισινό ποδόσφαιρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην επαγγελματική κατηγορία Football League 2.
Επίσης, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν με ειδικά μετάλλια, 40 νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Προπαίδων της Ένωσης, που στην περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο αναδείχθηκαν πρωταθλητές Θεσσαλίας.
Διπλώματα απόκτησης διαιτητικής ιδιότητας θα δοθούν σ’ όλους τους νεαρούς διαιτητές που αποφοίτησαν από την περυσινή Σχολή Διαιτησίας της Λάρισας και ονομάστηκαν διαιτητές ποδοσφαίρου.
Τέλος, κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας, θα διενεργηθεί λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Στη συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
Ορίστηκε ο μη διεξαχθείς αγώνας ΑΟ Βρυοτόπου – Όλυμπος Ολυμπιάδας, να γίνει την Τρίτη 27-12-2011 και ώρα 15.00΄ στο γήπεδο της πρώτης ομάδας.
Αίτημα της ομάδας Ακαδημία Τυρνάβου για διεξαγωγή του αγώνα Ακαδημία – Αναγέννηση Ευαγγελισμού της 8-1-2011, από την 15.00 ώρα, την 11.00, θα γίνει δεκτό εάν σ’ αυτό συναινέσει και η αντίπαλός της.
Ο αγώνας ΠΟ Μ. Ελευθεροχωρίου – Ηρακλής Λάρισας της 18-12-2011, θα γίνει στις 11 το πρωί στο γήπεδο Στεφανόβουνου.
Ορίστηκε η διεξαγωγή τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, με θέμα την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού 2011, την Τρίτη 31-1-2012 και ώρα 7 το απόγευμα, σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass