ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ

Άνετα οι Παίδες, με άγχος οι Νέοι

* ΜΕ 6-0 ΚΑΙ 3-2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2011 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:46
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Δύο νίκες ήταν ο χθεσινός απολογισμός των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ απέναντι στα Τρίκαλα στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα οι Παίδες επιβλήθηκαν άνετα με το ευρύ 6-0 ενώ οι Νέοι πήραν μια αγχωτική νίκη με 3-2 αν και από το 50’ αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω.
Αναλυτικά:
Με έξι τέρματα, ένα δοκάρι και σωρεία ευκαιριών οποιαδήποτε κριτική είναι περιττή. Ακριβώς έτσι είχαν τα πράγματα χθες το πρωί στη Ν. Πολιτεία όπου η μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στα Τρίκαλα και μετέτρεψε ένα δύσκολο -όπως υπολογιζόταν- παιχνίδι σε περίπατο παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι της 1ης θέσης του ομίλου.
Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο όπου η λαρισινή ομάδα είχε αποκτήσει προβάδισμα τριών τερμάτων. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Χατζής με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του Στατήρη και στο 18’ ο ίδιος παίκτης με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των νικητών. Στο 27’ ήταν η σειρά του Στατήρη ο οποίος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι αλλαγές έριξαν κάπως τον ρυθμό του παιχνιδιού και παρατηρήθηκαν κάποιες αδυναμίες ωστόσο οι Λαρισαίοι πολύ γρήγορα κατάφεραν να εδραιώσουν την κυριαρχία τους και να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Έτσι στο 53’ ο Βουγιατζής έκανε το 4-0, ο ίδιος παίκτης στο 62’ έγραψε από κοντά το 5-0, ενώ στο 67’ ο Αλεξίου διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
Σημαντικές ευκαιρίες είχαν οι Σπαρτής (8’), Αλεξίου (15’), Βουγιατζής (30’-δοκάρι, 51’, 52’), Χατζής (34’), Στατήρης (36’), ενώ στο 59’ θα μορούσε να είχε δοθεί πέναλτι σε ανατροπήτου Χατζή εντός περιοχής.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαρισούλης (41’ Καλιακούδας), Τσιλιάκος, Καραμπάλιος, Σπαρτής, Μηνάς (41’ Μπαϊρακτάρης), Αλεξόπουλος (41’ Γελαλής), Στατήρης, Αλεξίου, Χατζής, Βουγιατζής, Καρέντζος.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Γκουλιώνης, Μπαρμπατσής, Τεντολούρης (66’ Καραγιώργος), Ανυφαντής, Τσιγαρίδας (68’ Πλακοπίτας), Μακρής, Τσιαφίτσας, Κασιώλας, Λαζαρίδης, Στεργίου (66’ Μπαούσης), Παπαθανασίου.
ΟΙ ΝΕΟΙ
Αντίθετα με τους Παίδες οι Νέοι έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο γήπεδο Νεάπολης και πήραν μια αγχωτική νίκη που τους φέρνει στην κορυφή του ομίλου.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε θέσει τις βάσεις για μια πιο εύκολη νίκη αν ήταν αποτελεσματικό στην τελική προσπάθεια. Ευκαιρίες χάθηκαν και αυτό παρά λίγο να στοιχίσει στην ομάδα της Λάρισας που τηρουμένων των αναλογιών άξιζε τη νίκη.
Μόλις στο 10ο λεπτό ο Δημητρέλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 17’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 22’ χάθηκε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους (διπλή) με τους Δημητρέλη και Μανακούσιο από πολύ κοντά να μην μπορούν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Το ίδιο συνέβη και στο 24’ με το Σουλιώτη για να φτάσουμε στο 33’ όπου λίγο έλειψε να γίνει η ισοφάριση όταν ο Παπανδρέου βγήκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο 35’ ο Γιδόπουλος με εντυπωσιακή εκτίναξη στο δεξιό παραθυράκι τη εστίας του εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Μανακούσιου για να φτάσουμε στο 50’ όπου ο Βασιλείου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε ω τελευταίος παίκτη τον Παπαχρήστο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Κι ενώ όλοι περίμεναν η Λάρισα να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή συνέβη το αντίθετο. Τα Τρίκαλα άρχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν δύσκολες καταστάσεις στην περιοχή της Λάρισας. Τελικά τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε στο 72’ ο Σουλιώτης ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σεϊζη-Μπανάκα έκ;νε το 2-0. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι τα πάντα είχαν κριθεί, στο 75’ ο Μπαλαούρας με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2 βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι το οποίο είχε συναρπαστικό φινάλε. Στο 85’ ο Σερίφης έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Λάρισας όμως τρία λεπτά αργότερα ο Παπαθανασίου κέρδισε πέναλτι από τον Παπαδόπουλο το οποίο εκτέλεσε ο Παπανδρέου διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.
Τους αγώνες διηύθυναν οι κ. Ηλ. Αναστασίου, Αγγελούλης (διαιτητής στον αγώνα Παίδων) και Ζάχος.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαδόπουλος, Καραμπούζης, Καψάλης, Πούγγουρας, Καλπίας, Σουλιώτης, Λίταινας, Σεϊζης-Μπανάκας, Παπαχρήστος (71΄Χριστίδης), Δημητρέλης (55’ Σερίφης), Μανακούσιος (61’ Κωστούλας).
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Γιδόπουλος (83’ λ.τ. Παλαυράκης), Ποδάρας, Μπέντας, Ιωάννου (25’ λ.τ. Ανδρέου), Μπαρέκας, Βασιλείου, Τσιώλης, Μπαλαούρας, Παπαθανασίου, Παπανδρέου, Ψύρρας (55’ Παρθένης).
ΠΑΙΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Πιερίας       2-1
ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων        6-0
Ρεπό η ΕΠΣ Καρδίτσας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 10-4       15
2. ΕΠΣ Λάρισας 13-4           10
3. ΕΠΣ Καρδίτσας 5-5          6
4. ΕΠΣ Πιερίας 6-10 3
5. ΕΠΣ Τρικάλων 3-14         1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Λάρισας
Ρεπό η ΕΠΣ Τρικάλων
 
ΝΕΟΙ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Πιερίας       3-3
ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων        3-2
Ρεπό είχε η ΕΠΣ Καρδίτσας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Λάρισας        15-6    12
2. ΕΠΣ Καρδίτσας     10-7    9
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    7-11    5
4. ΕΠΣ Πιερίας          7-11    5
5. ΕΠΣ Τρικάλων      8-12    3
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Λάρισας
Ρεπό η ΕΠΣ Τρικάλων
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass