ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ (15:00)

Πανέτοιμος για νίκη ο Οικονόμος

*ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2011 22:14 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:45
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Δυο σημαντικά παιχνίδια δίνουν σήμερα στις 3 το απόγευμα ο Οικονόμος και ο Τύρναβος 2005, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Football League 2.
Συγκεκριμένα στην Τσαριτσάνη οι «Πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών και έχουν ως στόχο να κατακτήσουν την πρώτη φετινή νίκη σε επίσημο αγώνα, ενώ την ίδια ώρα η τυρναβίτικη ομάδα θα προσπαθήσει και εκείνη να αποδράσει με… τρίποντο από την Καλαμαριά.
Τα νέα από τις δύο ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Αποφασισμένος να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα και να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση, ο Οικονόμος θα υποδεχθεί την Ηράκλεια Σερρών.
Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη με αντίπαλο τους Πόντιους, η ομάδα της Τσαριτσάνης έχει πολύ καλή ψυχολογία και οι παίκτες της θα δώσουν ότι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους, προσκειμένου να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, με αντίπαλο μια αρκετά καλή ομάδα της κατηγορίας.
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται οι Κορομπίλιας, Λεβνάιτς, Νούσιας, Καράμπελας, Αγγελίνας, Μήσιο.
Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, συγκροτήθηκε η αποστολή (σ.σ. η ομάδα θα γευματίσει σήμερα στις 11 το πρωί στην ταβέρνα «Μαγειρέματα» στην Ελασσόνα), στην οποία ο προπονητής Γιώργος Καλτέκης συμπεριέλαβε τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκικούδη, Μπαχτσιβάνο, Μπαλή, Παπακωνσταντίνου, Πούτα, Πρικάκη, Οικονόμου, Τσιανάκα, Φλώρο, Νικούλη, Κέρη, Μπλέντι, Καραγιάννη, Κουλτσιάκη, Μπανούση, Λιλολάρι, Μαντζούνη, Γασπαράτο, Λιόλιος και Γκαραγκούνη.
Στην ενδεκάδα ενδέχεται να γίνουν δυο ή τρείς αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στους Πόντιους Κατερίνης.
Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Οικονόμου συναισθανόμενη ότι η οικονομική κρίση επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της κάθε οικογένεια, αποφάσισε όπως μειώσει το εισιτήριο όλων των αγώνων της ομάδας, από 15 σε 10 ευρώ.
*Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Τσέτσιλας(Γρεβενών), Σταγκόλης(Καστοριάς), Παπαδημητρίου(Ηπείρου), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ.Μπαιραμίδης(Κοζάνης) και παρατηρητής ο κ.Κουκουζέλης(Καρδίτσας)
 
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Αισιοδοξία επικρατεί στο σωματείο του Τυρνάβου για το σημερινό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Η τυρναβίτικη ομάδα αν αποδώσει όπως και στο ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να κατακτήσει γιατί όχι ακόμη και τη νίκη.
 
Αγωνιστικά εκτός από τον Χρήστο Νόνη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, θα απουσιάσει και ο Γιώργος Λάππας που δεν είναι 100 % έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Τηλυκράτη.
Αντίθετα, ο Σταύρος Τσορμπατζίδης παρουσίασε θεαματική βελτίωση μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Δόξα Κρανούλας και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Γιάννης Αντωνόπουλος που εξέτισε την ποινή που όφειλε από την περυσινή περίοδο και επανέρχεται.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9.45 το πρωί για τη συμπρωτεύουσα και θα γευματίσει στον Κορινό.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν από το τεχνικό τιμ των Μιχάλη Ζιώγα-Μιχάλη Μπίζιου, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αλεξίου, Γούπος, Διαμαντίδης, Διβανές, Ιακωβάκης, Καραναστάσης, Κουβελάς, Κράββαρης, Λάππας, Λούγκος, Μάγγος, Μεζίνι, Σιάτρας, Σκούπρας Β., Σκούπρας Κ., Σουλίδης, Τζέκος, Τσορμπατζίδης, Τσούκαλος, Αντωνόπουλος.
*Ο Απόλλων έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές ήρθε ισόπαλος στην Κατερίνη με τον Βατανιακό και κέρδισε εντός έδρας τον Οδυσσέα. Αξιοσημείωτο είναι το ότι στους δυο αυτούς αγώνες πέτυχε συνολικά δύο γκολ ενώ είχε συνολικά 5 δοκάρια. Προπονητής του είναι ο Τζο Παλατσίδης Σημαντικότερες προσθήκες του καλοκαιριού οι Νάιντος (Πόντιοι Κατ.), Σάλλιβαν (Ιαλυσός), Τσιμόπουλος (Οδυσσέας), Δερμιτζόγλου (Επανομή), Μπιτέλης (Καρδίτσα), Παρμαξίδης (Πυργετός), Μωυσιάδης (δαν. ΠΑΟΚ).
Εκτός των Τριαντάφυλλου Παρμαξίδη και Κώστα Τσιμόπουλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι στη διάθεση του προπονητή και την αποστολή απαρτίζουν οι εξής: Καρατζιοβαλής, Μπαντής, Κοσμίδης, Σαββαΐδης, Λουιζίδης Χαράλαμπος, Βέντζιος, Καραντασιάδης, Sullivan, Νάιντος, Σακκάς, Ανδρεάκος, Σκέμπης, Καραπατσακίδης, Χατζί, Παντελιάδης, Λιόνης, Καϊάφας, Δεμιρτζόγλου, Μπιτέλης, Πλατάκης, Λεπτοκαρίδης, Ευθυμιάδης και Μωυσιάδης.
Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο του Απόλλωνα στις 13:15.
*Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Σελεμίδης (Πέλλας), Γιαμούζης, Κύφος (Πιερίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Θεολόγου (Πέλλας) και παρατηρητής ο κ. Δροσινός (Χαλκιδικής)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(3η αγ.-15:00)
Γάζωρος -Τηλυκράτης
Οικονόμος- Ηράκλεια
Κρανούλα - Αετός Σκύδρας
Βατανιακός -Πόντιοι Κατ.
Καλαμαριά - Τύρναβος 2005
Οδυσσεύς Αναγ.-Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
Γάζωρος        7-0     6
Νίκη Βόλου     2-0    4
Καλαμαριά     2-0     4
Τύρναβος 2005          1-0    4
Ηράκλεια         1-3    3
Τηλυκράτης     1-1    3
Οικονόμος      1-1     2
Δόξα Κρανούλας       1-1     2
Οδυσσεύς Αναγέννησης       1-3     1
Βατανιακός     0-2     1
Πόντιοι Κατ.    1-2     1
Αετός Σκύδρας           0-5    -11
*Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα
με -11 βαθμούς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass