Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΤΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Το… παιδί του Καλτέκη έδωσε την πρόκριση στον Οικονόμο

*ΕΓΚΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ *ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2011 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:34
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σε ηλικία 11 ετών ο Αντώνης Πούτας που πέτυχε προχθές το νικητήριο πέναλτι στον αγώνα κυπέλλου με τον Τηλυκράτη και χάρισε την πρόκριση στον Οικονόμο, (5-4 πεν.) υπέγραψε το πρώτο του δελτίο στην Ακαδημία του Γιώργου Καλτέκη, νυν προπονητή του στην ομάδα της Τσαριτσάνης.
Έπειτα αγωνίστηκε στον Π.Ο.Ε., πήρε μεταγραφή στην ΑΕΛ, από όπου δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό και εκεί είχε μια άτυχη στιγμή, καθώς υπέστη κάταγμα στο πόδι του.
Όμως δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε πάρα πολύ, έχοντας την συμπαράσταση του κ. Καλτέκη, που τον βοήθησε σημαντικά τόσο ψυχολογικά όσο και να βρει πάλι τη χαμένη του αυτοπεποίθηση αγωνιστικά.
Ο Πούτας σε ηλικία 15 ετών δοκιμάστηκε για 15 ημέρες στη Φέγενορντ και απλά δεν προχώρησαν οι διαδικασίες για το ενδεχόμενο μεταγραφής, καθώς η ολλανδική ομάδα ήθελε παίκτες κάτω των 12 ετών.
«Είναι ένα παιδί με επίπεδο, έχει άριστο χαρακτήρα και δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις», επισήμανε ο Γιώργος Καλτέκης, που μόνο καλά λόγια έχει να πει για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα από το 67΄, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Χρήστου Γκικούδη.
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Χθες ο αριστεροπόδαρος αμυντικός δεχόταν τα συγχαρητήρια από τους φίλους του, ενώ απολάμβανε το καφεδάκι του και την ηλιόλουστη ημέρα του Νοεμβρίου, μετά την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Πούτας (γεννημένος στις 18/9/1986) για το παιχνίδι με τον Τυληκράτη και για το νικητήριο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση, ο Ελασσονίτης ποδοσφαιριστής επισήμανε τα εξής: «Ασφαλώς είναι μια ιστορική ημέρα, για την επαρχία της Ελασσόνας και για τη μικρή κοινότητα της Τσαριτσάνης.
Είναι τιμή και χαρά μας που οδηγήσαμε την ομάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και κάναμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας.
Μείναμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, αλλά κάναμε όλα τα παιδιά τεράστια προσπάθεια και πήραμε θεωρώ δίκαια αυτό που αξίζαμε.
Όσον αφορά στο γκολ που πέτυχα χαίρομαι ιδιαίτερα που ήταν μάλιστα αυτό που μας έδωσε και την πρόκριση, αλλά θέλω να τονίσω ότι γίνεται μια συλλογική δουλειά και με τη συνεργασία όλων έρχονται οι επιτυχίες.
Το γκολ αυτό το χαρίζω στην οικογενειά μου, στους δικούς μου ανθρώπους, στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και τον θέλουμε δίπλα μας και στους αγώνες πρωταθλήματος, όπως επίσης στη διοίκηση που βρίσκεται κοντά μας».
-Η χθεσινή κλήρωση έφερε στον δρόμο του Οικονόμου τον Πανσερραϊκό. Πιστεύεις ότι και η συνέχεια μπορεί να είναι ανάλογη;
«Ο Πανσερραϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που έχει ιστορία στη Β΄ αλλά και στην Εθνική κατηγορία.
Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά ποτέ δεν πρέπει να προεξοφλούμε το τι θα γίνει, διότι το κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων.
Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα ετοιμασθούμε κατάλληλα και ίσως αν έχουμε την εύνοια της τύχης να κάνουμε ένα ακόμη βήμα παραπάνω στον θεσμό.
Πάντως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να κρατάμε χαμηλούς τόνους και αυτό που περισσότερο μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε ένα επίσης καλό ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα της Football League 2, που θα αγωνισθεί φέτος ο Οικονόμος».
Ο Αντώνης Πούτας σε προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα και τρέχει να πανηγυρίσει για το 6ο και νικητήριο πέναλτι στο οποίο ευστόχησε.
Τα ωραία στιγμιότυπα είναι από τον προχθεσινή ιστορική πρόκριση του Οικονόμου, στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass