ΤΟ 4ο ΓΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ

Η αυτοκρατορία... συνεχίζεται

* Η ΦΕΤΙΝΗ ΦΟΥΡΝΙΑ (2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΕΑΛ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΕΛ * ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟ 12ο ΓΕΛ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ 9ο ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ 2-0 ΣΕΤ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2011 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:34
 Του Κ. Γκιάστα
Στο βάθρο του νικητή ανέβηκε για μια ακόμα φορά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του 4ου ΓΕΛ Λάρισας συνεχίζοντας μια παράδοση πολλών ετών. Χθες στον τελικό του νομού της Λάρισας στο κλειστό του Αλκαζάρ κατάφερε να κερδίσει το ΓΕΛ Αμπελώνα με 2-0 σετ.
Στα αγόρια νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 12ου ΓΕΛ Λάρισας που στο ίδιο γήπεδο επιβλήθηκε επίσης με 2-0 σετ του 9ου Λυκείου Λάρισας.
ΑΓΟΡΙΑ
Πρώτη αναμέτρηση ήταν αυτή των αγοριών. Η πόλη της Λάρισας μπορεί να μην φημίζεται για το ανδρικό της βόλεϊ ωστόσο οι αθλητές του 12ου και του 9ου ΓΕΛ Λάρισας έκαναν τα πάντα για να πάνε κόντρα σε αυτό. Κατέθεσαν όλα τα ψυχικά αποθέματα που είχαν για να κερδίσουν το ματς όμως τελικά το 12ο ήταν αυτό που πανυγήρισε την νίκη.
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Τάσης Αθανάσιος και Νικόπουλος Γιάννης. Σημειώτρια ήταν η Ζαχαρακοπούλου Στέλλα.
ΤΑ ΣΕΤ: 17-25, 21-25.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
9ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κουλιόπουλος): Ανυφαντής Αντώνιος, Βλώτσος Αθανάσιος, Γεωργάκης Αγ., Ζαχάκης Χαράλαμπος, Κίτσιος Γεώργιος, Λιόντος Δημήτρης, Μπούτλας Κωνσταντίνος, Στεργίου Παναγιώτης, Χατζηβασιλειάδης.
12ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σιαμπέτα Ειρήνη): Μπαζιάνας Σωτήρης, Μάγειρας Ηλίας, Κυρανούδης Μ., Καλοπίτας Κωνσταντίνος, Σπυράτος Νίκος, Τσιρογιάννης Θ., Τριανταφυλλίδης Π., Πατούνας Ευάγγελος, Γουσούλης Θύμιος, Βεζακιάδης Σ.
* Διαιτητές ήταν οι Νικόπουλος και Ζαχαρακοπούλου που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα. Σημειώτρια ήταν η Κική Ιωάννου.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Στα κορίτσια είχαμε ένα σημαντικό παιχνίδι με μεγαλύτερη ποιότητα καθώς σχεδόν όλες οι αθλήτριες αγωνίζονται σε ομάδες των περιοχών τους. Τελικά έχοντας μεγαλύτερη προσοχή στα τελειώματα των σετ και περισσότερες λύσεις αλλά και ψυχραιμία η λαρισινή ομάδα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη.
Αξίζει να τονίσουμε πως το σύνολο του Σωκράτη Παπαστεργίου αποτελείται από εφτά παίκτριες της ΕΑΛ (Τάση, Παπαδοπούλου, Παπαστεργίου, Παπαργύρη, Τζουβίλη, Σουλτούκη, Χαϊμαδή), τέσσερις του Φιλαθλητικού (Γιάννη, Καλέτσου, Αργυροπούλου, Μπαλδώκα) και μία της ΑΕΛ (Στεργίου). Αυτό δείχνει πως υπάρχει αρκετό ταλέντο στην πόλη και αν στο μέλλον υπάρξει μια συνεργασία ανάμεσα στην ΕΑΛ και τον Φιλαθλητικό ίσως δούμε ξανά στην Α1 μια αμιγώς λαρισινή ομάδα να διαπρέπει όπως της αξίζει. Δύσκολα πράγματα όμως οι συγχωνεύσεις και η Λάρισα (ιδίως η μπασκετική) έχει άσχημη εμπειρία από αυτά.
Πολύ καλή ήταν η ομάδα του Αμπελώνα με τις περισσότερες αθλήτριες να είναι μέλη του Φιλαθλητικού Αμπελώνα (ο προπονητής τους άλλωστε Απόστολος Μπεκιάρης), ήταν αυτός που έδινε οδηγίες στον αγώνα). Φαίνεται πως έχει δυνατότητες να τα πάει αρκετά καλά στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΤ:
1ο ΣΕΤ: 4-2, 6-5, 9-8, 13-11, 18-13, 18-17, 19-19, 21-19, 25-19. (1-0).
2ο ΣΕΤ: 3-0, 7-1, 7-3, 8-4, 11-8, 12-10, 15-12, 19-12, 21-12, 23-12, 25-13 (2-0)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παπαστεργίου): Τάση Γεωργία, Γιάννη Βερονίκη, Καλέτσιου Αργυρώ, Παπαδοπούλου Αφροδίτη, Αργυροπούλου Μαρίνα, Παπαστεργίου Πηνελόπη, Παπαργύρη Βασιλική, Στεργίου Ελένη, Τζουβίλη Ελένη, Μπαλδώκα Ευανθία, Σουλτούκη Χριστίνα, Χαϊμαδή Ευθυμία.
ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (Κατσίβελος): Βάιου Μαρία, Βενέτη Θεοκλητεία, Δεδικούση Αικατερίνη, Νταφούλη Μαρία, Παπατζιάκα Ευαγγελία, Τσολάκη Χρυσάνθη, Χατζηαθανασιάδη Δωροθέα, Χριστοφορίδη Μαρία, Καλογεροπούλου Ελένη, Νταφούλη Ειρήνη, Παπατζιάκα Ειρήνη, Μήλιου Γλυκερία.
* Γιατρός και των δύο αναμετρήσεων ήταν ο Ιωακείμ Αντωνιάδης.
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οι δύο ομάδες που νίκησαν θα προχωρήσουν τώρα στις επόμενες φάσεις του πρωταθλήματος. Πρώτα θα παίξουν με άλλες θεσσαλικές ομάδες και εν συνεχεία θα πάνε στο Πανελλήνιο αν κερδίσουν. Φέτος άλλωστε είναι μεγάλη πρόκληση το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα έως και τη λήξη γιατί τα οικονομικά προβλήματα είναι έντονα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass