ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Η νίκη είναι στο χέρι τους

ΣΤΙΣ 13.00 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15.00 ΟΙ ΝΕΟΙ (ΝΕΑΠΟΛΗ Α’)

Δημοσίευση: 02 Νοε 2011 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:51
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση επί Λαρισινού εδάφους για τη φετινή περίοδο θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ οι οποίες στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ Παίδων και Νέων που διοργανώνει η ΕΠΟ θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της Πιερίας (13.00 γήπ. Ν. Πολιτείας και 15.00 γήπ. Νεάπολης Α’).
Αναλυτικά:
Με τον αέρα της νίκης στα Τρίκαλα στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης η ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ θα επιδιώξει σήμερα να κάνει το «2 στα 2» και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου. Ο αντίπαλός της προέρχεται από εντός έδρας ήττα (0-2) ωστόσο σύμφωνα με τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά το στοιχείο αυτό δεν θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν αφού όπως χαρακτηριστικά είπε «η Πιερία είναι μία ομάδα που τις αρέσει να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και όχι ποδόσφαιρο σκοπιμότητας γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση αν θέλουμε να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα πάντα εξαρτώνται από μας» πρόσθεσε ο Ενωσιακός προπονητής «γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα με ικανούς παίκτες που μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».
Στην αποστολή της ομάδας Νέων για το σημερινό παιχνίδι κλήθηκαν δύο καινούργια πρόσωπα οι Καψάλης και Καραντώνης (ο πρώτος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα). Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Τάσος Μπεριτζάς (και οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στις 13.30 στο γήπεδο Νεάπολης) είναι οι εξής:
Δημητρέλης (Ακαδ. Γ. Πλίτση), Γκαλγκανόπουλος, Δαούλας (Δήμητρα Γιάννουλης), Καλπίας (Τοξότης Λάρ.), Χρηστίδης, Καραμπούζης (Άρης Λάρ.), Σεΐζης-Μπανάκας (Δαμασιακός), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπουζώνας (Αετός Μακρυχωρίου), Πούγγουρας, Καψάλης (Αστέρας Μελισσοχωρίου), Μανακούσιος Δ., (Φαλανιακός), Παπαδόπουλος (Αμπελωνιακός), Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Γκουτσιούδης (Αβέρωφ), Μπάρδας (Απόλλων Λάρ.), Καραντώνης (Δωτιέας Αγιάς).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Το χαμένο έδαφος μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρεμιέρας θα προσπαθήσει να καλύψει σήμερα η ομάδα Παίδων της ΕΠΣΛ και να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη.
«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να βρούμε ρυθμό γιατί είναι πολύ μικρός ο χρόνος που είχαμε για να προετοιμαστούμε» επισήμανε ο τεχνικός Ηλίας Σελιώνης μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση με την Πιερία και κατέληξε:
«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».
Αγωνιστικά πέντε θα είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή της Λαρισινής ομάδας ήτοι Παϊτέρης, Τασιούλης, Μηνάς, Τσιλιάκος και Χατζής αφού στόχος του Ενωσιακού τεχνικού είναι να δοθούν ευκαιρίες σε όσα περισσότερα παιδιά.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο Ν. Πολιτείας στις 11.30:
Χαρισούλης (Αίας Τυρνάβου), Ακρίβος, Στατήρης (Άρης Λάρ.), Καραμπάλιος (Δευκαλίων Κρανέας), Τζουρτζουκλής (Ακαδ. Προμηθέα), Αλεξίου (Δόξα Βλαχογιαννίου), Βογιατζής (Δόξα Αργυροπουλίου), Μηνάς, Μαγκίνης (Ερασ. ΑΕΛ), Τάτσιος (Μαχητής Τερψιθέας), Σπαρτής (Τοξότης Λάρ.), Αλεξόπουλος (Αμπελωνιακός), Κοτσανούλης (Πελασγιώτιδα), Ντούμος (Φιλοκτήτη Μελιβοίας), Παϊτέρης (Ακαδ. Προμηθέα), Τασιούλης (Νίκη Μιχαήλ), Τσιλιάκος (Ηρακλής Χάλκης), Χατζής (Ακαδ. Πλίτση).
*Τα παιχνίδια θα διευθύνουν οι παρακάτω Λαρισαίοι διαιτητές:
Παίδες: Τσιτσανούδης, Καλαντζής, Μάνος.
Νέοι: Καλαντζής, Τσιτσανούδης, Μάνος.
 
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Καρδίτσας
ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Πιερίας
Ρεπό η ΕΠΣ Τρικάλων
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ Θεσσαλίας          2-1      3
ΕΠΣ Λάρισας 1-1      1
ΕΠΣ Τρικάλων            1-1      1
ΕΠΣ Πιερίας    1-2       0
ΕΠΣ Καρδίτσας          0-0       0
ΝΕΟΙ
ΕΠΣ Λάρισας 2-0      3
ΕΠΣ Πιερίας    1-1      1
ΕΠΣ Θεσσαλίας           1-1      0
ΕΠΣ Τρικάλων            0-2      0
ΕΠΣ Καρδίτσας           0-0       0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass