ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ

«Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια»

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2011 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:46
Φαίνεται ότι η αλλαγή φρουράς στην τεχνική ηγεσία του Βουκεφάλα λειτούργησε θετικά για την ομάδα η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή στο νικηφόρο παιχνίδι στο Ελευθέριο εκτέλεσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Μπατζιόλας που όπως αποδείχθηκε ήταν αποτελεσματικός. Πάντως το θέμα του προπονητή παραμένει ακόμη ανοικτό με κάποιες πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του συλλόγου να κάνουν λόγο για τον Νίκο Αλεξούλη, ωστόσο μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα το βάρος των προπονήσεων θα πέσει στον Γιώργο Νεράντζη.
«Ήταν με την οποία αλλάζει η ψυχολογία της ομάδας και μας δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλύτερο και σ’ αυτό πιστεύω ότι έχει συμβάλει και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Η παρουσία του Γιώργου Νεράντζη ως υπηρεσιακού προπονητή έχει επηρεάσει θετικά τους ποδοσφαιριστές» επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Βουκεφάλα Γιάννης Μπατζιόλας μιλώντας για την προχθεσινή επιτυχία της ομάδας αλλά και τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.
«Δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά όπως οι Ραπτοτάσιος, Λουπάτατζης και Παπαχρήστος και πιστεύω ότι μας δικαίωσαν. Το καλό είναι ότι στο επόμενο παιχνίδι επιστρέφουν οι Τσιακάρας, Σακέλης, Ευσταθιάδης, Χαρούλης και Βαλιάκας όμως μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα απέναντι στον Άρη Κουλουρίου. Πρέπει να κερδίσουμε για να πιάσει τόπο το «διπλό» στο Ελυεθέριο.
Είμαστε αισιόδοξοι, νιώθουμε σαν μία οικογένεια και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την επίτευξη των στόχων μας» κατέληξε ο Γιάννης Μπατζιόλας.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass