Η ΑΕΛ ΝΕΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ

Αυτή η «φουρνιά» θέλει προσοχή...

* ΧΘΕΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1 * ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2011 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:45
Επιτέλους η ΑΕΛ θα πρέπει να ασχοληθεί σε βάθος με τους μελλοντικούς παίκτες της. Με τους νεαρούς δηλαδή που υπάρχουν στα τμήματα της υποδομής της και αυτή η περίοδος δείχνει πως είναι η κατάλληλη. Η φουρνιά της ΑΕΛ Νέων αποδεικνύει περίτρανα πως διαθέτει πολύ καλό υλικό και αν προσεχτεί τότε θα αποδώσει καρπούς και μάλιστα... πολύτιμους.
Εδώ και κάμποσο διάστημα η ομάδα του Θανάση Κουτσιαφτίκη (μέχρι πρότινος και ο Νίκος Γκούλιος ήταν μαζί) εντυπωσιάζει στα φιλικά παιχνίδια που δίνει και χθες ήρθε ακόμα ένα να προστεθεί στη λίστα.
Στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» οι μικροί «βυσσινί» κέρδισαν με σκορ 4-1 τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ. Από την άλλη η μικτή ΕΠΣΛ παρουσιάσε δύο πρόσωπα (σαφώς καλύτερη στο δεύτερο) και έδειξε πως χρειάζεται δουλειά για να είναι έτοιμη στις 26 του μήνα όπου και θα δώσει τον πρώτο της επίσημο φετινό αγώνα στα Τρίκαλα.
Το 1-0 έκανε ο Τσιρογιάννης στο15’. Στο 30’ ο Τηλιόπουλος σημείωσε το 2-0 ενώ ο Μανακούσιος μείωσε για τη Μικτή Νέων στο 3-5. Λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος ο Κρητικός έγραψε το 3-1 ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε από τον Παπαϊωάννου στο 85’.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δικόπουλος που τα πήγε περίφημα.
Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΛ Νέων θα είναι το Σάββατο στις 16.30 με τον Αμπελωνιακό. Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ από την άλλη θα κάνει ακόμα δύο προπονήσεις (Τετάρτη και Δευτέρα) ενώ στις 26 Οκτωβρίου θα παίξει πρεμιέρα στα Τρίκαλα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ ΝΕΩΝ: Κωνσταντίνου, Παπαγεωργίου, Κορομηλάς, Τηλιόπουλος, Ψωμολιάς, Σένκα, Τόλιος, Τσιλούλης, Κρητικός, Τσιρογιάννης, Βερβέρας και στο δεύτερο έπαιξαν οι: Κρίτσας, Αγγέλης, Μπουρουζίκας, Μάλτζαρης, Καμπέρης, Παπαϊωάννου, Καραθανάσης, Παπαγιάννης, Τζιόλης, Αγρόδημος.
ΕΠΣΛ: Παπαδόπουλος, Πούγγουρας, Σελήνης, Μπουζώνας, Καρακώστας, Σουλιώτης, Παντελιάδης, Λίταινας, Δημητρέλης, Μανακούσιος, Καψιώχας και στο β’ έπαιξαν οι Κούτσικος, Γκουτσιούδης, Κωστούλας, Καψάλης, Σεΐζης / Μπανάκας, Λιάκος, Καραντώνης, Γκαλγκανόπουλος, Παπαχρήστος, Δαούλας.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ Νέων, Θανάσης Κουτσιαφτίκης δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Σε ακόμη έναν αγώνα φάνηκε πως υπάρχει ταλέντο στα παιδιά της Λάρισας. Τόσο στη Νέων όσο και στη Μικτή. Αν αξιοποιηθούν σωστά θα στελεχώσουν το ρόστερ της ΑΕΛ τα επόμενα χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) παρουσία των παικτών μου όσο και από τη γενικότερη προσπάθειά τους».
Από την πλευρά του ο προπονητής της Μικτής Νέων, Τάσος Μπεριτζάς, ανέφερε τα παρακάτω: «Ήταν δυνατό τεστ με παιδιά ίδιας ηλικίας και μεγαλύτερα. Τα παιδιά να καταλάβουν πως δεν είναι όλα ρόδινα και πως ο δρόμος θα είναι δύσκολος. Στο πρώτο μέρος δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλύτερα και δείξαμε βελτίωση σε πολλούς τομείς. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των αθλητών μας και ευελπιστώ πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρώτη αγωνιστική».
Όσον αφορά τώρα στην ΑΕΛ Νέων ανέφερε: «Στην ΑΕΛ υπάρχουν αρκετά παιδιά που θα πρέπει να τα προσέξει η ΑΕΛ. Η Νέων έχει πολύ αξιόλογα παιδιά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εφοδιαστεί η ΑΕΛ με δικά της παιδιά και αυτό πρέπει να γίνει όχι με αναλαμπές αλλά με σταθερή φιλοσοφία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass