ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΜΟ

Ένας ποδηλατικός αγώνας διαφορετικός από τους άλλους...

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2011 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ποδηλατικός Αγώνας Cross Country Ολύμπου-Σπαρμού, που σκοπό είχε να ενισχύσει την επαφή των νέων με αθλήματα που αφορούν στο βουνό αλλά και την αγάπη τους για την ποδηλασία.
Αθλητές ποδηλασίας κάθε ηλικίας αλλά και λάτρεις του ποδηλάτου συγκεντρώθηκαν στο πλατανόδασος του Σπαρμού συμμετέχοντας στον αγώνα που διοργάνωσε ο Χιονοδρομικός- Ορειβατικός- Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σπαρμού «Ο Όλυμπος» σε συνεργασία με το Bike park Gkatziouras και τον ΠΑΟΕΕ ΟΛΥΜΠΟΣ. Δεκάδες ποδήλατα κατέκλυσαν τις όχθες του ποταμού και η χαρά της συμμετοχής ήταν έκδηλη, καθώς η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν μαγευτικής φυσικής ομορφιάς.
Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:
Κατηγορία 10-12 ετών (4 χλμ.): 1) Γαλλής Δημήτρης (χρυσό μετάλλιο), 2) Μπίλλης Δημήτριος (ασημένιο μετάλλιο), 3) Τσιαντές Θωμάς (χάλκινο μετάλλιο), 4) Καραμήτσος Ιωάννης, 5) Μεταξιώτης Δημοσθένης, 6) Μπουζούκης Ραφαήλ, 7) Αγρόδημος Κωνσταντίνος, 8) Καραγιάννης Νικόλαος, 9) Παλάσκας Παναγιώτης, 10) Τσιγιάννης Κωνσταντίνος
Κατηγορία 13-15 ετών (6 χλμ.): 1) Ερβίν Πεπκολάι (χρυσό μετάλλιο), 2) Μπατσίλας Κωνσταντίνος (ασημένιο μετάλλιο), 3) Νάκας Στέλιος (χάλκινο μετάλλιο), 4) Χασιώτης Θεόδωρος 5) Φουρκιώτης Νικόλαος, 6) Έξαρχος Κωνσταντίνος, 7) Καρέτσος Αστέριος
Κατηγορία Ανδρών (14 χλμ.): 1) Γκατζιούρας Στέφανος (χρυσό μετάλλιο), 2) Δαβιώτης Θοδωρής (ασημένιο μετάλλιο), 3) Κασιάρας Νικόλαος (χάλκινο μετάλλιο), 4) Πιτένης Θανάσης, 5) Ζυγογιώργος Αστέριος, 6) Κεχαγιάς Λεωνίδας, 7) Νίκου Ανδρέας
* Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα. Ειδική βράβευση έγινε για τη Σίμου Δήμητρα- τη μοναδική γυναίκα αθλήτρια- και για το μικρότερο αθλητή της διοργάνωσης, τον 8χρονο Νάκα Γεώργιο.
Ο ΧΟΣ Σπαρμού θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΚΕΔΕ Ελασσόνας, τους Έλληνες Διασώστες (Βάση Ελασσόνας), το Δασαρχείο Ελασσόνας, την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας καθώς με την παρουσία τους συνέβαλαν στην ασφαλή και άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης, ευχαριστεί και τους χορηγούς της διοργάνωσης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass