ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΜΕ 4-0

Σε καλή κατάσταση ο Τύρναβος 2005

*ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ «ΜΙΚΡΩΝ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2011 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:35
Ανώτερος ο Τύρναβος 2005 και αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε χθες το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα στο γήπεδο του Αμπελώνα του τοπικού Αμπελωνιακού, με σκορ 4-0.
Οι δυο προπονητές των ομάδων που υπήρξαν συμπαίκτες στην ΑΕΛ, ο Τάκης Παραφέστας του Αμπελωνιακού και ο Μιχάλης Ζιώγας του Τυρνάβου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα χρησιμοποιώντας πολλούς παίκτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να διορθώσουν τυχόν αδυναμίες που εντόπισαν.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν φιλότιμα κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης και σε ορισμένα διαστήματα στην επανάληψη, δείχνοντας ότι έχουν δυνατότητες να βελτιωθούν μέσα από τη δουλειά και να αποφύγουν τα λάθη, να σταθούν αξιοπρεπώς στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.
Από την άλλη πλευρά για τον Τύρναβο το κέρδος είναι αναμφισβήτητα τα νέα παιδιά και αναφερόμαστε στους Διβανέ, Ντάλλα και Χαρισούλη, των οποίων η εμφάνιση ήταν ελπιδοφόρα και εισέπραξαν αρκετές φορές το «μπράβο» του τεχνικού τους Μιχάλη Ζιώγα, που έμεινε πολύ ευχαριστημένος.
Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση του Διαμαντίδη μετά τον τραυματισμό του, δημιουργεί άλλον έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή του Τυρνάβου που βλέπει φέτος μια πληθώρα πολύ καλών παικτών κυρίως στα χαφ αλλά και στις άλλες γραμμές.
Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι τρία σέντερ μπακ ο Σιάτρας, ο Νόνης και ο Γεωργαντζιάς σημείωσαν γκολ, ενώ δημιουργήθηκαν αρκετές φορές οι προϋποθέσεις για να σημειώσουν περισσότερα γκολ οι Τυρναβίτες.
Με τον Αμπελωνιακό δεν αγωνίσθηκαν δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές ο Βαγγέλης Φτίκας και ο Μιχάλης Κυριάκος που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο και θα ξεκινήσει προπονήσεις, μετά από δυο εβδομάδες περίπου.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
4΄ Δυνατό σουτ επιχείρησε ο Θανάσης Μάγγος και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
6΄ Κόρνερ εκτέλεσε ο Αλεξανδρής και στην κεφαλιά του Κακαβίτση, έδιωξε πάνω στην γραμμή την μπάλα ο Κουβελάς.
7΄ Σουτ επιχείρησε ο Παλάσκας και ο Γούπος απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.
Το εκτέλεσε ο Κούρο και στην προβολή του Γκόλτσιου έδιωξαν αμυντικοί του Τυρνάβου την μπάλα.
22΄ Φάουλ εκτέλεσε ο Σκούπρας και στην κεφαλιά του Σιάτρα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
27’ Ο Κουβελάς από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Δημήτρης Σιάτρας που πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας, στοπάρισε έξοχα την μπάλα και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 (σ.σ. για το γκολ από την πλευρά του Αμπελωνιακού υποστηρίχθηκε ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ).
30΄ Πάλι από δεξιά αυτή τη φορά ο Διβανές επιχείρησε τη σέντρα και ο Χρήστος Αλεξίου με θαυμάσιο σουτ, σημείωσε το 0-2.
37΄ Ο Ρόκα τροφοδότησε τον Αλεξανδρή που σούταρε αλλά ο Ντάλλας μπλόκαρε την μπάλα.
43΄ Σε σέντρα του Διβανέ, ο Αλεξίου δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στον Χρήστο Νόνη που με το σώμα του την έσπρωξε στα δίχτυα και έγινε το 0-3 (σ.σ. και σε αυτό το γκολ οι γηπεδούχοι έκαναν λόγο για οφσάιντ).
60΄ Ο Σουλίδης που έδειξε στοιχεία εξαιρετικού ποδοσφαιριστή, τροφοδότησε τον Ιακωβάκη που έβγαλε την παράλληλη σέντρα και στην προβολή του Λάππα, η μπάλα κατέληξε άουτ.
72΄ Ο Λάππας βρέθηκε στο έδαφος-μέσα στην περιοχή-από μαρκάρισμα αντιπάλου του και οι του Τυρνάβου έκαναν λόγο για περίπτωση πέναλτι.
75΄ Κόρνερ εκτέλεσε ο Σουλίδης και ο Κώστας Γεωργαντζιάς προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα, με έξοχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
88’ Σε σέντρα του Ιακωβάκη, ο Κράββαρης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Κατσίβελος απέκρουσε την μπάλα.
* Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Μαστοροδήμος, Καρακώστας, Νίκζας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τάκης Παραφέστας)-(α’ μέρος): Παπαδόπουλος, Μούργκας, Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Γκόλτσιος, Ρόκα, Φλέγκας, Κούρο, Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Παλάσκας.
(β΄μέρος): Κατσίβελος, Μαγγίνης, Παραφέστας, Μπίκος, Δαλακώνης, Βούκιας, Αλεξόπουλος, Κομισόπουλος, Τσούτσας, Καρυπίδης, Συκιώτης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας)-(α΄μέρος) : Γούπος (35' Ντάλλας, Κουβελάς, Β. Σκούπρας, Νόνης, Σιάτρας, Δημολιός, Διβανές, Αλεξίου, Μάγγος Αθ, Μεζίνι, Τζέκος.
(β' μέρος). Ντάλλας (65' Καραναστάσης), Μπαχτσιβάνος, Τσορμπατζίδης, Κ. Σκούπρας, Γεωργατζιάς, Χαρισούλης, Διαμαντίδης, Λάππας, Σουλίδης, Ιακωβάκης, Κράββαρης.
*Επόμενο φιλικό για τον Τύρναβο 2005 είναι το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Πιερικό, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης και θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα.
*Το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Τυρνάβου θα συμμετάσχει σε τουρνουά στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, με το Βελούχι, τη Δόξα Κρανούλας και τη Νίκη Βόλου (σ.σ. αν κάποια από τις δυο τελευταίες ομάδες δηλώσει αδυναμία θα αντικατασταθεί από κάποια άλλη).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass