ΣΗΜΕΡΑ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Τεστάρουν τις δυνάμεις τους

*ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (17:30)

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:35
 Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Αμπελώνα, όπου ο Αμπελωνιακός θα αντιμετωπίσει τη γειτονική ομάδα του Τυρνάβου 2005.
Τα δυο σωματεία θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους και παρά το γεγονός ότι αργούν ο επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, το ματς προσφέρεται για να βγούνε κάποια συμπεράσματα τόσο από τους τεχνικούς Τάκη Παραφέστα (Αμπελωνιακού), Μιχάλη Ζιώγα (Τυρνάβου 2005), όσο και από τον φίλαθλο κόσμο που θα παρακολουθήσει τον φιλικό αυτό αγώνα.
Με τον Τύρναβο θα χρησιμοποιηθούν παίκτες που βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζονται ενώ ενδεχομένως να ξεκουραστούν και επιπλέον δυο-τρεις ακόμη.
Όσον αφορά στην ομάδα του Αμπελώνα θα αγωνισθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές και ο κ. Παραφέστας ευελπιστεί ότι θα δείξουν ένα καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και ότι υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, με την σκληρή δουλειά που γίνεται.
Αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται να παρακολουθήσουν το φιλικό και περιμένουν να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο αξιόλογες ομάδες.
ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΪΟ
Σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται από προχθές ο νεαρός Βασίλης Λάϊος, μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο γόνατο.
Ο ποδοσφαιριστής του Τυρνάβου σημειώνεται ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης στην Επανομή και συγκεκριμένα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων, σύμφωνα με τις οποίες βγήκε το πόρισμα πως το γόνατό του έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. Ο ιατρός του Π.Γ.Ν.Λ. Γεώργιος Μπασδέκης, ήταν εκείνος που παρακολούθησε από την αρχή την κατάσταση υγείας του παίκτη και πραγματοποίησε τη γνωμάτευση.
Κρίθηκε έτσι αναγκαία η επέμβασή του, η εγχείρηση του Λάιου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και βρίσκεται πλέον σε στάδιο αποθεραπείας.
Υπολογίζεται ότι ο νεαρός Βασίλης Λάιος θα παραμείνει εκτός ενεργού δράσης για τρεις εβδομάδες περίπου και γι΄ αυτό το λόγο η ΠΑΕ Τύρναβος του εύχεται ταχεία ανάρρωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass