ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Ο Αμπελωνιακός αντί της Κασσιόπης Κέρκυρας

* ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2011 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:34
Αλλαγή στο πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών του Τυρνάβου 2005 είχαμε χθες το απόγευμα, καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας με την Κασσιόπη Κέρκυρας, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την ερχόμενη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Αντί αυτού θα διεξαχθεί-εκτός απρόοπτου- την ίδια μέρα φιλικό με τον Αμπελωνιακό στο γήπεδο του Αμπελώνα, στις 5.30 το απόγευμα.
Επίσης, στις 17 του μηνός ο Τύρναβος θα υποδεχθεί το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Πιερικού και ευελπιστούν στην τυρναβίτικη ομάδα μέχρι τότε να ξεκαθαρίσει το…τοπίο και να γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσουν επιτέλους, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Κατά τα άλλα, η ομάδα του Τυρνάβου μπορεί να γνώρισε την ήττα στο φιλικό με την Επανομή, όμως έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης και σίγουρα ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία.
Όμως ακόμη χρειάζεται να διορθωθούν κάποιες αδυναμίες που εντόπισε το τεχνικό τιμ και αυτό θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και στα φιλικά που θα ακολουθήσουν.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση το πρωί και ακολούθως οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι αύριο για να ξεκουραστούν καθώς θα τους δοθεί ρεπό από τον Μιχάλη Ζιώγα και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το απόγευμα, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.
ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ Ο ΛΑΪΟΣ.
Σχετικά με τον τραυματισμό του νεαρού Βασίλη Λάιου στον προχθεσινό αγώνα με την Επανομή, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης χτύπησε στο γόνατό του και υπεβλήθη άμεσα σε όλες τις κατάλληλες εξετάσεις, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.
Σήμερα θα γίνει γνωστό κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και χθες ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν συμμετείχε στην προπόνηση, για ευνόητους λόγους.
Μετά τις οδηγίες του γιατρού ο Λάιος θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα επανέλθει όταν είναι έτοιμος, ενώ δεν θα ρισκάρει η τεχνική ηγεσία να τον χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα επόμενα φιλικά, προς αποφυγή υποτροπής του τραυματισμού του.
* Να σημειώσουμε ότι επέστρεψε χθες από την Εθνική Ενόπλων ο επιθετικός του Τυρνάβου Δημοσθένης Τζέκος και προπονήθηκε με την ομάδα.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass