Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»

Μια διεθνής… Κρητικοπούλα στην Ολύμπια

* ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΑΛ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:33
Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία σημείωσε η Ολύμπια στο γυναικείο μπάσκετ. Ο τεχνικός Σάββας Αραπατσάνης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς θα έχει στη διάθεσή του φέτος τη Δήμητρα Καμπουράκη. Μια 18χρονη αθλήτρια με μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Η Καμπουράκη ήταν μέλος σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ έχει πάρει μέρος και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το καλοκαίρι μάλιστα ήταν και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων – Γυναικών που έγινε στην Αυστρία. Είναι γεννημένη στις 7 Ιανουαρίου του 1993 και με ύψος 1.63 αγωνίζεται στη θέση της πλέι μέικερ. Ανήκει στον ΔΑΣ Ανώ Λιοσίων και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Πέρυσι αξίζει να τονίσουμε επίσης πως αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των Νεανίδων.
Με αυτή την κίνηση πλέον φαίνεται ξεκάθαρα πως η λαρισινή ομάδα έχει σαν στόχο την άμεση επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής από το οποίο και υποβιβάστηκε πέρυσι.
Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή των «πορτοκαλί» αφού η πρώτη ήταν η Ντάνου που πέρυσι έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου. Η Ντάνου είναι μια πολύπειρη σέντερ φορ που έχει την ικανότητα να δυναμώσει τη λαρισινή ομάδα κάτω από τη ρακέτα. Παλαιότερα μάλιστα αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα.
Φέτος ανανέωσαν οι: Μαρία Σπυροπούλου, Νατάσσα Λέκα, Βιβή Θεοφανάκη, Καπνιά Αρετή, Βαμβακίδου Δήμητρα, Ζιώγου Μαρία, Καραλευτέρη Φρόσω, Τζιόγκα Μαρία, Δανιήλ Εύχαρις και Φλέγγα Βικτώρια. Η μοναδική παίκτρια που έφυγε είναι η Μίχα Ελισάβετ που πήγε στο Γαλάτσι
Όλες οι παίκτριες αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 15.00 στο κλειστό της Νεάπολης. Εκεί θα είναι και η έδρα της Ολύμπια καθώς μετά από χρόνια θα φύγει από το κλειστό του Αλκαζάρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass