ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ (ΔΙΕΚΟΠΗ ΣΤΟ 71’)

Ένταση και διακοπή στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»

* ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ - ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΗ - ΤΡΙΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2011 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:32
Άδοξο τέλος είχε το χθεσινό παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Όλυμπο το οποίο διεκόπη στο 71ο λεπτό (κι ενώ το σκορ ήταν 2-2) όταν ο προπονητής του Ολύμπου Μάκης Αλεξούδης διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κορέστη θεωρώντας ότι η διαιτησία ήταν άδικη για την ομάδα του. Ο πρώτος, στη συνέχεια, δεν συμμορφώθηκε με την υπόδειξη του δευτέρου να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο κι έτσι ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι. Στο διάστημα της προσωρινής διακοπής σημειώθηκε ένταση έξω από το χώρο των αποδυτηρίων μεταξύ παραγόντων και φιλάθλων των δύο ομάδων χωρίς ωστόσο να έχουμε επεισόδια. Τελικά όταν ο διαιτητής κάλεσε τις δύο ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας, ο Απόλλωνας φοβούμενος ότι υπήρχε κίνδυνος η ένταση που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια να μεταφερθεί εντός αγωνιστικού χώρου δεν προσήλθε να αγωνιστεί. Έτσι το παιχνίδι διεκόπη οριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το 2-2 προκρινόταν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ο Απόλλωνας.
Αν και το τουρνουά-θεσμός του Δήμου Λαρισαίων που φέρει την επωνυμία «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» είναι μια διοργάνωση που έχει στόχο να συμβάλει στην καλύτερη προετοιμασία των ομάδων της Λάρισας και όχι να αναδείξει πρωταθλητές και κυπελλούχους δυστυχώς όμως δεν έλειψε το αρνητικό κλίμα, η φορτισμένη ατμόσφαιρα και η ένταση που αν μη τι άλλο υποβαθμίζουν τον ίδιο το θεσμό.
Το θέμα αναμένεται να επιληφθεί η διοργανώτρια αρχή δηλαδή ο ΔΟΠΑΕΛ αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης σημείωσε τα γεγονότα στο φύλλο αγώνα.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος ο Όλυμπος ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0 με δύο τέρματα που έφεραν την υπογραφή του επιθετικού Γκουζιώτη στο 17’ με κεφαλιά και στο 43’ με πλασέ. Ο Απόλλωνας αντέδρασε στην επανάληψη και αρχικά μείωσε σε 1-2 στο 48’ με τον Μπόντε, ενώ στο 66’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Ιωαννίδη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κούτσικος, Καλαμπάκας, Καρατζιόλης, Σκάκος, Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης, Μπάρδας, Ιωαννίδης, Μπόντε, Αντωνόπουλος, Κορλός (Ντάλας, Καρβούνης).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τέρπος, Μπόλικα, Μούμος, Ζάρρας, Καπετάνιος, Βιλανάκης, Ρουμελιώτης, Βάσσος, Μπούνα, Σαμπάνης Γκουζιώτης (Φλώρος, Παπαμάνος).
ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
Ένταση χωρίς ωστόσο να σημειωθεί οριστική διακοπή είχαμε και στο γήπεδο Ανθούπολης στο παιχνίδι του Αβέρωφ με τον Ηρακλή που έληξε ισόπαλο 2-2 και χάρισε την πρόκριση στους «κυανόλευκους». Η ένταση σημειώθηκε προς το τέλος της αναμέτρησης μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα. Τελικά δεν υπήρξε συνέχεια και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ
ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Αιφνιδιαστική αλλαγή σκηνικού είχαμε χθες στον πάγκο του Ηρακλή Λάρισας, αφού ο μέχρι πρότινος προπονητής Βαγγέλης Κώτσιος απουσίαζε και στη θέση του βρισκόταν ο Χρήστος Αγγελής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε οριστικό διαζύγιο μεταξύ των «κυανολεύκων» και του Βαγγέλη Κώτσιου, ωστόσο τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το σύλλογο κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.
ΤΡΙΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ
ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ
Η υπόθεση πρόκριση στον 4ο όμιλο φαίνεται ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αφού μετά τα χθεσινά αποτελέσματα προέκυψε πλήρης ισοβαθμία τριών ομάδων ήτοι των Αμπελοκήπων, της Λάρισας ’88 και του Δαμασιακού. Ο ΚΑΠ στην προκειμένη περίπτωση προβλέπει διεξαγωγή αγώνων μπαράζ ωστόσο για οικονομία χρόνου αναμένεται να γίνει κλήρωση. Πάντως και γι’ αυτό το θέμα αναμένεται να πάρει απόφαση σήμερα η διοργανώτρια αρχή. Έτσι οι μόνες ομάδες που και τυπικά έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι οι Μαχητής και Ηρακλής.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ –ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Τα αποτελέσματα της χθεσινής τελευταίας αγωνιστική των ομίλων και οι βαθμολογίες έχουν ως εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Απόλλων – Όλυμπος Λ.         διεκ.
Τοξότης – Άρης Λάρ. 1-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Απόλλων         6-2       6 
Όλυμπος         6-5       4
Άρης Λ.           5-7       4
Τοξότης Λ.      5-8       0
* Εκκρεμεί η απόφαση της διοργανώτριας αρχής για τον διακοπέντα αγώνα του Απόλλωνα με τον Όλυμπο.
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Λαρισαϊκός – Πανιώνιος        1-1
Αβέρωφ – Ηρακλής    2-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής          9-8       5
----------------------------
Πανιώνιος       6-6       4
Αβέρωφ           7-7       4
Λαρισαϊκός     7-8       2
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μαχητής – Βουκεφάλας         3-2
Αστραπή Ν.Π. – Ομόνοια       2-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μαχητής          13-4     9
----------------------------
Αστραπή Ν.Π. 7-5       6
Βουκεφάλας    3-6       1
Ομόνοια          2-9       1
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Δαμασιακός – Αμπελόκηποι   3-4
Λάρισα ’88 – Πελασγιώτιδα   2-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αμπελόκηποι 7-6       6
Λάρισα ’88      5-4       6
Δαμασιακός    6-6       6
Πελασγιώτιδα 2-5       0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass