ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Φιλική «επτάρα» της Δήμητρας Γ.

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2011 20:30 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:25
Δυνατό «φιλικό» ξεκίνημα για τη Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία εύκολα μέσα στο γήπεδό της επικράτησε του Ηρακλή Λάρισας με σκορ 7-1.
Στην αναμέτρηση της Παρασκευής η ομάδα της Γιάννουλης ήταν σαφώς καλύτερη και πιο έτοιμη από τον Ηρακλή, που ωστόσο προσπάθησε να ανακόψει τον επιθετικό ρυθμό των γηπεδούχων χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Η Γιάννουλη με σοβαρό και πειθαρχημένο αγωνιστικό πρόσωπο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες τις οποίες και αξιοποίησε σημειώνοντας 7 γκολ.
Τα τέρματα για το συγκρότημα της Γιάννουλης σημείωσαν οι Μπαμπάλης στο 29’, Δαούλας στο 51’και 61’, Τσιούτσικος στο 55’και 80’, Κουρούτσαλης στο 85’ και Μπαρούτας Ν. στο 87’. Για τον Ηρακλή μείωσε ο Μυλωνάς στο 90’.
Το παιχνίδι διηύθυνε με επιτυχία ο κ Τάκος Παναγιώτης και το παρακολούθησαν περί τους 70 φιλάθλους.
Oι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μιχαλές Γιάννης): Μαστοροδήμος, Νεστορίδης, Παπαδημητρίου, Μπαρούτας Ν., Μπουλμέτης, Γκαλγκανόπουλος, Αγγελακόπουλος, Μπαμπάλης, Τάσιος, Μπαρούτας Θ., Χατζηγρηγορίου. Έπαιξαν ακόμη οι Μαλισσόβας, Ζηρδέλης, Κουρούτσαλης, Τέλιος, Σαπάκος, Χατζηλιάδης Χρ. και Χατζηλιάδης Γ., Τσιρμπής, Τσιούτσικας, Δαούλας, Γράμψας και Λαζάρου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώτσιος Βαγγέλης): Μπακαρός, Μούτσος, Αποστόλου, Μουτακίδης, Ντελόπουλος, Καρβούνης, Κυριάκος, Φακίτσας, Φιλίππου, Ζαφειρίου, Μιχαηλίδης. Έπαιξαν επίσης οι Φιλιππίδης, Ψιμούλης, Κουτρούμπας, Σακκάς, Μυλωνάς και τρεις ακόμη υπό δοκιμή παίχτες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass