ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ανανέωση και καλό ποδόσφαιρο

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2011 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Αναγέννηση Φαρσάλων στις 3 Αυγούστου, με συγκέντρωση που έγινε στο προπονητήριο της οδού Βόλου, παρουσία του συνόλου σχεδόν των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης και αρκετών φιλάθλων.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Στέργιος Αλεξίου, καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, νέους και παλιούς, τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι συνεχώς κοντά τους για τη λύση τυχόν προβλημάτων που ανακύπτουν. Παράλληλα, ζήτησε από αυτούς να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να έχουν καλή διαγωγή, ώστε η ομάδα της Αναγέννησης να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει καλή συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους και να πετύχει τους στόχους της, που είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην Α1 κατηγορία.
Άλλωστε, η ύπαρξη 100 και πλέον παιδιών στα τμήματα υποδομής και η αναμενόμενη συνεργασία με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού θα δώσει μια αισιόδοξη προοπτική, όχι μόνο στο σύλλογο, αλλά και στα αθλητικά δρώμενα της επαρχίας Φαρσάλων, επισήμανε χαρακτηριστικά.
Ακολούθησε ομιλία του προπονητή κ. Νίκου Θεοχαρόπουλου, που εστίασε κυρίως σε τεχνικά θέματα και κατόπιν έγινε η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Έξι νέα πρόσωπα έχουν προστεθεί μέχρι τώρα στο ρόστερ της ομάδας, ενώ αναμένονται 3-4 ακόμη μεταγραφές. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Μακρής (Ατρόμητος Βαμβακούς), Περιτογιάννης (Αχιλλέας Φ.), Καραλόπουλος (Α.Ε.Δ. Ενιπέα), Γιαννούλας (Α.Ε.Φ.), Θεοχάρης (Ζ. Πηγή), ενώ επέστρεψαν οι Πατσιούρας, Μαργαριτόπουλος, Μπακαλέξης, που δεν συμμετείχαν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων την περσινή χρονιά και προωθήθηκαν στην α’ ομάδα οι νεαροί Κ. Θεοχάρης, Τράντος, Μπολάρι, Ντούλας, Αγγελακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Μαντάρας, Μουτκανάς, Π. Κούρος.
Από το περσινό δυναμικό αποχώρησαν ή αναμένεται να αποχωρήσουν για διάφορους λόγους, αλλά και μετά την απόφαση της διοίκησης για προώθηση νέων ποδοσφαιριστών και μείωση του μπάτζετ, οι εξής: Λάμπρου, Βότσης, Ανδρεόπουλος, Ζέας, Φλώρος, Ζητούνης, Ζεστός, ενώ ο Μήτας δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της ομάδας λόγω σπουδών στη Γερμανία.
Από το περσινό ρόστερ, εκτός απροόπτου, παραμένουν οι Κατμέρος, Πατσουράκος, Τσιάμπας, Μπόγκας, Απ. Θεοχάρης, Ζαγγανάς, Αζάς, Παλαμίδας, Κουτσικόπουλος, Διαμάντης, Θανόπουλος, Σκουμπουρδής, Κούρος, Μπουλούτσος.
Η διοίκηση της ομάδας με πρόεδρο τον κ. Στέργιο Αλεξίου, που είναι και ο ιδρυτής της, παραμένει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ έφορος υλικού προσλήφθηκε ο κ. Σωτήρης Βουλγαράκης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass