ΥΨΗΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ηρακλής Λάρ.: Πρωταγωνιστής και πάλι

ΒΑΓΓ. ΚΩΤΣΙΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ * Ν. ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2011 21:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
Για τον Ηρακλή Λάρισας η φετινή χρονιά αποτελεί φυσική συνέχεια της περσινής δηλαδή η ομάδα θα επιδιώξει να κάνει ένα ακόμα άλμα με στόχο να επιστρέψει το δυνατόν συντομότερα στην κατηγορία που της αξίζει να βρίσκεται.
Οι απαιτήσεις για τους «κυανόλευκους» θα είναι και φέτος μεγάλες αφού τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον πρωταθλητισμό.
«Θέλουμε να φτιάξουμε ξανά τον Ηρακλή όπως ήταν παλιά και πιστεύω ότι με τη νέα διοίκηση θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα ακόμα άλμα. Πέρσι ξεκινήσαμε χτίζοντας την ομάδα από την αρχή και φέτος θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία. Θα είναι ένας δύσκολος στόχος αλλά με τη βοήθεια όλων των παιδιών θα τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Βαγγέλης Κώτσιος προσδιορίζοντας το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και πρόσθεσε:
«Εκείνο που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά της συνοικίας. Να μην φεύγουν τα παιδιά της συνοικίας σε άλλες ομάδες».
- Πώς κρίνεις το νέο πρωτάθλημα στη Β’ Ερασιτεχνική;
«Πιστεύω θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα γιατί έχει πολλές ομάδες της Λάρισας. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
Τι χρειάζεται μία ομάδα σ’ ένα τέτοιο πρωτάθλημα για να πετύχει τους στόχους της;
«Να υπάρχει συνέπεια στην προπόνηση. Όποια ομάδα δουλέψει περισσότερο στο γήπεδο θα ανέβει κατηγορία».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προπονητικό τιμ ανήκει και ο Τάσος Κουρούτσαλης σε ρόλο γυμναστή.
Ν. ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Το φετινό καλοκαίρι για τον Ηρακλή ήταν μία περίοδος διοικητικών αλλαγών αφού τη σκυτάλη στον προεδρικό θώκο του συλλόγου από τον Μανώλη Δασκαλόπουλο πήρε ο Νίκος Φιλίππου. Παράλληλα στο νέο διοικητικό σχήμα εισήλθαν νέα πρόσωπα με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά.
«Κάνουμε μία προσπάθεια, είμαστε 15 άτομα στη διοίκηση, φίλοι και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Στην ομάδα έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα από την οργάνωση των τμημάτων υποδομής μέχρι και την ανδρική ομάδα» τόνισε ο νέος πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Νίκος Φιλίππου και συνέχισε:
«Φέτος πήραμε 15 συνολικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήρθαν για τον Ηρακλή και για εμάς χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο συρρικνώνεται. Τα σωματεία χρειάζονται βοήθεια τουλάχιστον από θέμα γηπέδου που είναι πολύ βασικό.
Κάθε διοίκηση θέλει να είναι πετυχημένη. Και ’μεις θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να πετύχουμε στο έργο μας. Κάνουμε πάνω απ’ όλα αθλητισμό γι’ αυτό θέλουμε να έρθουν τα παιδιά της συνοικίας στην ομάδα και φυσικά ο κόσμος της Νεάπολης να μας στηρίξει».
Από την πλευρά του, ο απερχόμενος πρόεδρος Μανώλης Δασκαλόπουλος επισήμανε:
«Η φετινή χρονιά θα είναι συνέχεια της περσινής. Η νέα διοίκηση έχει τις δυνατότητες να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα. Έχουμε πάρει δικά μας παιδιά από τη γειτονιά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια και να κάνουμε τρελές προβλέψεις. Η πράξη θα το δείξει».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Αρκετές ήταν οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Μέκρας (Μαχητής), Μπακαρός (ελεύθερος), Κοτούμπας Γ/Κ (Ελασσόνα), Ψυμούλης (Παραπόταμος), Φιλιππίδης (Παραπόταμος), Βρανάς (Αμπελόκηποι), Φακίτσας (Νίκη Μιχαήλ), Ζαχαράκης (Ν. Πολιτεία), Σακκάς (Α.Ο. Ραψάνης), Κυρίτσης (ελεύθερος), Ζαφειρίου (Ραχούλα), Κυριάκος (Μαχητής), Μυτακίδης (Ίκαρος), Κοτούμπας Γ/Δ (νέο δελτίο), Δημόπουλος (Ν. Πολιτεία).
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
12/8: Δήμητρα Γιάνν. - Ηρακλής Λάρ.
31/8: Αμπελωνιακός - Ηρακλής Λάρ.
Θα υπάρξει συμμετοχή και στο τουρνουά του Α.Ο.Δ.Λ. «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Το μήνυμα ότι ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει εκεί που αξίζει να βρίσκεται έστειλαν από την πλευρά τους οι παίκτες των «κυανολεύκων». Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
ΠΑΡΗΣ ΛΑΓΓΟΥΡΑΣ: «Καταρχήν θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα και εύχομαι σιγά-σιγά να βρει τα πατήματά του και να πάει στην κατηγορία που του ανήκει. Το κλίμα είναι πολύ καλό και πιστεύω με την προσθήκη των μικρών ποδοσφαιριστών που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στην ομάδα να πάνε όλα καλά φέτος».
ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΡΑΤΖΗΣ: «Φέτος θα ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία. Θέλουμε να πάει καλά η ομάδα και να ανέβει κατηγορία γιατί εδώ που βρίσκεται ο Ηρακλής δεν του αξίζει να είναι. Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα και πρέπει να είμαστε ψηλότερα».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: «Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και πιστεύω να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών της διοίκησης. Υπάρχει πολλή όρεξη και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον Ηρακλή εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι. Ο στόχος πιστεύω είναι εφικτός γιατί πραγματικά το θέλουμε μέσα από την καρδιά μας όλοι μας να ανεβάσουμε την ομάδα».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΜΟΥΛΗΣ: «Ευελπιστούμε να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Το δυναμικό της ομάδας φαίνεται, μεταγραφές έχουν γίνει, προσπάθεια καταβάλλεται. Ήρθαμε και ’μεις να ενισχύσουμε την ομάδα να μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι καλό και να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ευελπιστώ να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass