ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ

Επιστρέφει η ομάδα στον Τύρναβο

*ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2011 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:23
 Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η βασική προετοιμασία του Τυρνάβου στη Σαμαρίνα, η οποία σήμερα φτάνει στο τέλος της μετά από διάρκεια δεκατριών ημερών παραμονής στο βουνό των Γρεβενών.
 Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα έκανε την τελευταία της απογευματινή προπόνηση στη Σαμαρίνα, καθώς σήμερα το πρωί θα αναχωρήσει για τον Τύρναβο. Πριν όμως πάρουν το δρόμο της επιστροφής, θα υπάρξει πρωινό ξύπνημα για το καθιερωμένο τρέξιμο όπως γινόταν όλες αυτές τις μέρες, θα γευματίσουν και το μεσημέρι θα βρίσκονται στη βάση τους. Παρόλα αυτά, σήμερα δεν θα υπάρξει απογευματινή προπόνηση, καθώς και το Σαββατοκύριακο που έρχεται, αφού θα δοθεί διήμερο ρεπό με τους παίκτες να επιστρέφουν στην ενεργό δράση τη Δευτέρα το απόγευμα.
 Η σκληρή δουλειά και η καθημερινή κόπωση είναι ολοφάνερη στους παίκτες, όμως αυτό είναι το ζητούμενο, με σκοπό να είναι προετοιμασμένοι για τη δύσκολη αγωνιστική περίοδο που αναμένεται να έρθει. Από πλευράς τεχνικού επιτελείου, τόσο ο προπονητής κ. Μιχάλης Ζιώγας όσο και ο βοηθός του κ. Μιχάλης Μπίζιος, σε συνεργασία και με το γυμναστή κ. Μπακάλη είναι αρκετά ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις όμως κρατάνε χαμηλούς τόνους, αφού η προετοιμασία συνεχίζεται και σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμη μέχρι την ολοκλήρωσή της. Το θετικό είναι πως κανένας παίκτης δεν αντιμετώπισε τραυματισμό (πέραν μια περιπέτειας του Διαμαντίδη).
Τα πρώτα συμπεράσματα του βασικού σταδίου προετοιμασίας, θα είναι φανερά στο επίσημο φιλικό που έχει οριστεί για την Τρίτη 9 Αυγούστου, με αντίπαλο τον Π.Ο.Ελασσόνας που αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Αυτό θα είναι και το πρώτο δείγμα της νέας ομάδας του Τυρνάβου προς το φίλαθλο κόσμο, ενώ αναμένονται και άλλα πιο δυνατά παιχνίδια που σίγουρα θα οριστικοποιηθούν εντός των ημερών. 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass