ΥΨΗΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Φαλανιακός: Ένα βήμα παραπάνω

* Ν. ΑΝΔΡΕΟΥ: Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2011 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:21
Πιο απαιτητική από την περσινή θα είναι η νέα χρονιά για τον Φαλανιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη με στόχο να καθιερωθούν στις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Χωρίς πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό και στηριζόμενος στα δικά του κυρίως παιδιά ο Φαλανιακός θα προσπαθήσει μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και το σεβασμό στην ιστορία του να τερματίσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
«Η νέα χρονιά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη από την περσινή γιατί καταφέραμε να διατηρήσουμε αναλλοίωτο τον βασικό κορμό. Υπάρχει δηλαδή ομοιογένεια στην ομάδα κι αυτό είναι το ισχυρό όπλο του Φαλανιακού. Έγιναν φυσικά ορισμένες προσθήκες τις οποίες έκρινα ότι ήταν απαραίτητες. Έτσι μαζί με τους νεαρούς παίκτες που είναι αρκετοί και καλοί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο με στόχο να πετύχουμε κάτι παραπάνω από πέρσι. Είναι ένας δύσκολος στόχος γιατί όλες οι ομάδες λίγο ως πολύ έχουν ενισχυθεί» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρέου αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας και συνέχισε:
«Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα πιστεύω ότι τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός. Ούτε ομάδες που θα είναι ετοιμόρροπες από την αρχή θα υπάρξουν ούτε ομάδες σαν τον Αμπελωνιακό που θα κάνουν περίπατο. Όποιος πάρει πρωτάθλημα θα δυσκολευτεί πάρα πολύ».
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Φαλανιακού σημειώθηκαν τη φετινή χρονιά με τον Θανάση Μπιζιώτα να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν θα πει όχι ακόμα και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.
«Πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία στηρίζεται κατά βάση στα παιδιά της περιοχής. Κάναμε φυσικά 2-3 προσθήκες και αποκτήσαμε έναν τερματοφύλακα, έναν αμυντικό κι έναν επιθετικό. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία που έχει ο Φαλανιακός και ελπίζουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά. Δεν θα πούμε όχι ακόμα και στην πρώτη θέση αν κάτι τέτοιο έρθει μέσα από την πορεία μας» είπε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος του Φαλανιακού και πρόσθεσε:
«Τα οικονομικά των σωματείων είναι πολύ δύσκολα κι αυτό αντανακλά και στο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό από το περσινό δηλαδή θα έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Μ’ άλλα λόγια πέρσι ξέραμε από την αρχή τις δύο από τις τρεις ομάδες που θα έπαιρναν το δρόμο του υποβιβασμού κι αυτό ήταν ό,τι χειρότερο.
Σε ό,τι αφορά στα διοικητικά, στο Δ.Σ. ήρθαν καινούργια άτομα, δυναμικά και ξεκινήσαμε καλά στο θέμα της οργάνωσης. Εκεί άλλωστε στηριζόμαστε, δηλαδή πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι να βγαίνει ένας καλός χαρακτήρας προς τα έξω και προς τις αντίπαλες ομάδες. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό πιστεύω είναι το πιο σημαντικό. Δεν θέλουμε να σπαταλάμε μεγάλα ποσά για παίκτες που στην ουσία διαβρώνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Όπως προαναφέρθηκε οι μεταγραφές που έγιναν φέτος στην ομάδα ήταν πολύ λίγες αφού τόσες κρίθηκαν απαραίτητες από τον τεχνικό Νίκο Ανδρέου. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Μιγδάνης από την Ελασσόνα, ο επιθετικός Δ. Παπαδόπουλος από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ο αμυντικός Ντούγκος από τη Δεσκάτη, ενώ επέστρεψε από τους Νέους της ΑΕΛ όπου είχε δοθεί δανεικός ο κεντρικός Δ. Μανακούσιος.
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια τα οποία έχουν ως εξής:
12/8: Μακρυχώρι-Φαλανιακός
17/8: Φαλανιακός-Δήμητρα Γιάνν.
20/8: Φαλανιακός-Φιλοκτήτης
 
Τι είπαν οι παίκτες
Τη βεβαιότητα ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές του Φαλανιακού τονίζοντας ότι η ομάδα θα τερματίσει ψηλά. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Δημήτρης Παπαδόπουλος: «Επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε με στόχο να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου τα νέα παιδιά και να κάνουμε μία καλή πορεία, δηλαδή κάθε Κυριακή εάν μπορούμε να κερδίζουμε να το πράττουμε. Ήρθα στο Φαλανιακό γιατί είμαι δεμένος με την ομάδα. Δεν ήθελα να πάω κάπου αλλού. Είμαστε όλοι μια παρέα εδώ, μια οικογένεια».
Θοδωρής Μανακούσιος: «Καλή χρονιά να πάμε ψηλά όσο μπορούμε και να έχουμε πάντα επιτυχίες Θα είναι δύσκολη η χρονιά γιατί θα έχει πολλά ντέρμπι αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί».
Γιώργος Φατούρας: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δηλαδή να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε αξιόλογο υλικό και πιστεύω θα τα πάμε καλά. Μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς. Θεωρώ ότι δεν θα είναι δύσκολη η χρονιά».
Βαγγέλης Δήμος: «Καλωσορίζουμε καταρχήν τα νέα παιδιά στην ομάδα τα οποία θα αγκαλιάσουμε σαν οικογένεια. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι τέλειος διαφορετικό από το προηγούμενο καθώς πολλές ομάδες είναι αυτές που έχουν στόχο να κινηθούν στις υψηλές θέσεις και λιγότερες που θα θεωρηθούν αουτσάιντερ. Εύχομαι να έχουμε ένα καθαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι υψηλοί φέτος καθώς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα κινηθεί και θα τερματίσει πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θέαμα και ουσία με αλλά λόγια».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass