ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ

Εν αναμονή εξελίξεων στον Μαχητή

* ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ, ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2011 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:21
Αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι επικρατεί στο στρατόπεδο του Μαχητή Τερψιθέας μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούσαν στην παραίτηση του προέδρου του συλλόγου, του προπονητή και δύο ακόμα διοικητικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά της διοίκησης του Μαχητή θα δοθεί ελευθέρας σε όποιον ποδοσφαιριστή τη ζητήσει γεγονός που καθιστά αμφίβολη εκ πρώτης την έναρξη της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα αλλά και για τη συνέχεια. Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γίνονται προσπάθειες προκειμένου να επιστρέψει ο προπονητής και να βρεθεί παράλληλα λύση στο διοικητικό προκειμένου να μην πάει χαμένη η φετινή χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την πολλά υποσχόμενη ομάδα της Τερψιθέας. Πάντως χθες έμεινε ελεύθερος από την ομάδα ο 24χρονος κεντρικός Γιάννης Ζερβούλης ο οποίος ευχαριστεί το προεδρείο του συλλόγου για την κατανόηση που έδειξε και την άψογη συνεργασία.
*Τη φανέλα της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου θα φορούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Κουκούτσης, Κολοβός, Φαρμάκας και Τσιρβούλης οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να αποκτηθούν οι Νεράντζης, Τσακαβίτης και Χριστοδούλου από το Δωτιέα Αγιάς. Επανέρχεται στην ομάδα ο Γκαντάκας αλλά και ο Κουσιάς που είχε δοθεί δανεικός στον ΑΟ Ραψάνης.
Τη συνεργασία του ανανέωσε με το σύλλογο και ο τεχνικός Σωτήρης Κυρίτσης. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου στις 18.00 στο γήπεδο Πλατυκάμπου.
*Προτάσεις από ομάδες του νομού και όχι μόνο (πληροφορίες κάνουν λόγω ότι υπήρξε ενδιαφέρον και από Τρίκαλα) εξετάζει ο Βαγγέλης Γκομοσίδης. Ο 24χρονος αμυντικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών τη νέα αγωνιστική περίοδο σε όποια ομάδα κι αν αγωνιστεί.
*Τη φανέλα της Δήμητρας Γιάννουλης θα φορέσει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Νίκος Μπαρούτας. Ο 17χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ U-17.
*Στην τεχνική ηγεσία της Ανθούπολης θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Θανάσης Τσιάρας οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση των «βυσσινί». Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών ορίστηκε για την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 21.30 στην καφετέρια «Πάπυρος» στην Ανθούπολη, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 9 Αυγούστου ημέρα Τρίτη. Εν τω μεταξύ επαναδραστηριοποιούνται τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και για το λόγο αυτό προσλήφθηκαν ως υπεύθυνοι προπονητές οι Βάιος Καραφέρης και Πασχάλης Νατσίδης. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 16 Αυγούστου.
*Οι διακοπές έφτασαν στο τέλος τους για τους ποδοσφαιριστές του Δαμασιακού καθώς αύριο Κυριακή στις 17.30 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν υπό τις οδηγίες του τεχνικού Βαγγέλη Μάνου.
*Νέος τεχνικός στην ομάδα του Ροδιακού θα είναι ο Βασίλης Αργυρακούλης ο οποίος θα διαδεχθεί το Νίκο Αλεξούλη. Ο Βασίλης Αργυρακούλης είχε θητεύσει και ως ποδοσφαιριστής για τρία περίπου χρόνια στην ομάδα του Ροδιακού. Από την πλευρά της η διοίκηση του συλλόγου εύχεται ό,τι καλύτερο στο νέο τεχνικό και ευχαριστεί τον απερχόμενο Νίκο Αλεξούλη για την προσφορά του στην ομάδα.
*Στο Λαρισαϊκό έγιναν κάποιες πρώτες συζητήσεις με τους Πέτρο Ρούμπο και Μάκη Γεωργούλα από το Δωτιέα Αγιάς, ενώ ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και για τον Τσακαβίτη επίσης από το Δωτιέα Αγιάς.
*Στο Χειμάδι θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κουλούρης (αμυντικός ανήκει στον Αμπελωνιακό), Κωσταντάς (κεντρικός από τον Άρη Κουλουρίου) και Κόκκινος (αμυντικός που πέρσι αγωνίστηκε στους Αμπελόκηπους), ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τεχνικός θα αναλάβει ένας άλλος Νεοσμυρνιώτης ο Κώστας Ρεντούμης.
*Ποδοσφαιριστές του Σμόλικα Φαλάνης είναι και επίσημα ο νεαρός κεντρικός Σωτήρης Πατσής που αποκτήθηκε με υποσχετική από τον Αίαντα Τυρνάβου καθώς και ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Ράπτης από τη Δήμητρα Γιάννουλης με θητεία σε Ολοσσώνα και Οικονόμο επίσης. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 18.00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.
*Οριστικοποιήθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Άρη Σμυρλή από τον Δευκαλίωνα Κρανιάς στο Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Δήμητρας Αγιάς, Χρήστου Αρβανίτη.
*Την ερχόμενη Δευτέρα στις 17.30 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Αναγέννησης Καλοχωρίου υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μπαλοδήμου.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass