ΥΨΗΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

ΑΕΔ Νίκαιας: Μόνιμος πρωταγωνιστής

Θ. ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΩΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2011 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:20
 Για την ΑΕΔ Νίκαιας κάθε χρονιά είναι μία πρόκληση αφού η παρουσία της και μόνο στη μεγάλη τοπική κατηγορία την υποχρεώνει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, είτε διεκδικώντας το πρωτάθλημα είτε καθορίζοντας τις εξελίξεις στη μάχη του τίτλου. Μέσα από αυτό λοιπόν το πρίσμα και σε συνάρτηση με την ανάδειξη και προώθηση των ταλαντούχων παικτών το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του δήμου Κιλελέρ ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του, διατηρώντας αναλλοίωτο τον περσινό βασικό κορμό αλλά με σημαντικές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.
«Είμαι άνθρωπος που μ’ αρέσουν τα δύσκολα και επειδή η ΑΕΔ Νίκαιας πρωταγωνιστεί στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι μία ομάδα που θα μου δώσει την ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητές μου. Ελπίζω να πάμε πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν θέλω να πω ότι στόχος μας είναι για παράδειγμα η πρώτη θέση. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα μπαίνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο για να κερδίζει. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο» επισήμανε ο νέος προπονητής της ΑΕΔ Νίκαιας, Θοδωρής Στεργιάδης, σκιαγραφώντας, μέσα και από τις προσωπικές του φιλοδοξίες, το στίγμα της ομάδας στη φετινή αγωνιστική περίοδο και συνέχισε:
«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με ενθουσιασμό. Θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις όπως άλλωστε κάθε χρόνο και να αναδείξουμε τα νέα παιδιά.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα είπαμε ότι δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές γιατί υπάρχει ένας πολύ καλός κορμός και δεν θα έπρεπε να το χαλάσουμε. Συζητήσαμε με τη διοίκηση και είπαμε ότι θα κάνουμε το πολύ 3-4 κινήσεις. Έχουν γίνει ήδη δύο και ενδεχομένως να γίνουν δύο ή τρεις ακόμα τις επόμενες μέρες.
Η ΑΕΔ Νίκαιας ήταν μία ομάδα που πάντα μου άρεσε να την παρακολουθώ γιατί μου άρεζε ο τρόπος που έπαιζε. Εμείς θα στηριχτούμε πάνω σ’ αυτό που δούλεψαν οι προκάτοχοί μου, γιατί και ο κ. Κολομητρούσης και ο κ. Παπαντωνίου έκαναν εξαιρετική δουλειά και απλά θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο. Είμαι πολύ τυχερός γιατί ήρθα σε μία ομάδα που υπάρχουν οι βάσεις και δεν θα χρειαστεί δηλαδή να ξεκινήσουμε από το μηδέν» κατέληξε ο Θοδωρής Στεργιάδης.
ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΑΜΕ
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της 21μελούς διοίκησης της ΑΕΔ Νίκαιας Θανάσης Νασιακόπουλος επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Κατ’ αρχάς ευχόμαστε υγεία σε όλα τα παιδιά και να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Απ’ ό,τι βλέπουμε αρκετές ομάδες ενισχύθηκαν και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Στη δική μας περίπτωση μέσα στους στόχους μας ήταν η ενίσχυση της ομάδας με 3-4 παίκτες, αφού η βασική μας φιλοσοφία είναι να λειτουργήσουμε με τα παιδιά του εφηβικού και γι’ αυτό εμπλουτίσαμε την ομάδα με πάρα πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες και ευελπιστούμε τα ταλέντα να δείξουν τις ικανότητές τους και να πάμε ακόμα καλύτερα. Το βασικότερο είναι ότι ο κορμός της ομάδας έμεινε όπως ήταν.
Η ΑΕΔ Νίκαιας δεν είναι μία τωρινή ομάδα. Είναι μία ομάδα με ιστορία. Αγωνιστικά λοιπόν, στο ίδιο πλαίσιο που κινηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας δηλαδή πρωταγωνιστικό ρόλο ή κάνοντας ακόμα και πρωταθλητισμό, θα κινηθούμε και φέτος».
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΔ Νίκαιας έχουν ως εξής:
Παρέμειναν: Μπακαρτζής, Ψαρούλης, Κουτσώνας, Βέργος, Βλασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γκερλιώτης, Μέκρας, Γκουντρουμπής, Βακαλάς, Σκιάς, Χονδρονάσιος, Γεωργόπουλος, Κανάκης, Σακελλαρίου, Καραπούλιας, Σπανός
Αποκτήθηκαν: Τζουβάρας, Ραμάι.
Προωθήθηκαν: Σούλι, Γκένης, Καραμάνης, Αετόπουλος
Αποχώρησαν: Ροτζέρο, Γκαντζανάς, Παύλου, Πλιάγκας, Πεζής, Κυρίτσης
* Ενδέχεται να αποχωρήσουν λόγω σπουδών οι Γιώργος Κύρκος και Γιώργος Γεωργάκας και να επανέλθει μέχρι τον Ιανουάριο ο Πασχάλης Σταυρίδης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass