Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Πήρε Διαμαντίδη ο Τύρναβος

* ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ»

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2011 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:19
Σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ Τύρναβος, κλείνοντας έτσι τη μεταγραφική φιλολογία που είχε δημιουργηθεί όλες αυτές τις μέρες. Φαίνεται ότι οι «κυανέρυθροι» κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος αφού χθες ενέταξαν στο δυναμικό τους τον ταλαντούχο Κώστα Διαμαντίδη, από τη Θεσσαλονίκη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 16/08/1985 και αν μη τι άλλο έχει πολλά να προσφέρει τη φετινή χρονιά, σύμφωνα και με τις εμπειρίες που αποκόμισε από την Αναγέννηση Επανομής με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Γ’ εθνικής.
Όσον αφορά στο βιογραφικό του 26χρονου Διαμαντίδη, αξίζει να αναφέρουμε πως αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (έκανε τα πρώτα του βήματα στην Α’ Εθνική) από το 2003 έως και το 2007 από όπου «μετακόμισε» στα Γιάννενα (Β’ Εθνική) για την περίοδο 2008-2009. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Φωστήρα ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Αναγέννηση Επανομής.
Σήμερα οι παίκτες του Τυρνάβου θα έχουν ρεπό ενώ αύριο η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για τη Σαμαρίνα. Όσον αφορά στους στρατευμένους Αλέξανδρο Κουβελά και Δήμο Τζέκο, θα παρευρεθούν κανονικά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αφού η ΠΑΕ Τύρναβος, εξασφάλισε και για τους δύο άδεια μέχρι και τις 5 Αυγούστου όπου θα επιστρέψουν ξανά στις μονάδες τους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass