Ζ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ»

Σταθερή στη στάση της η ΕΠΣΛ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (10.00) Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2011 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:18
Μέσα σ’ ένα αρνητικά διαμορφωμένο κλίμα από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10:00 σε αίθουσα του μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Την ΕΠΣ Λάρισας θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος κ. Ζήσης Γρηγορίου ενώ το «παρών» θα δώσουν και οι διοικητικοί κ. Πουλαράκης, Νταβαρούκας, Γκούμας και Παπαγεωργίου.
«Έχουμε να κάνουμε το διοικητικό απολογισμό και οπωσδήποτε μια γενικότερη συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι θεωρούν ότι το σύστημα δεν έχει λειτουργήσει σωστά τη φετινή περίοδο και φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες φωνές διαμαρτυρίας για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ οι οποίες θεωρώ ότι θα είναι περισσότερες από την προηγούμενη φορά» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Γρηγορίου αναφερόμενος στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και πρόσθεσε:
«Εμείς ως ΕΠΣ Λάρισας εάν δεν υπάρξει κάτι που να αποδεικνύει ότι η διοίκηση της ΕΠΟ έχει το σθένος και τη βούληση να αλλάξει τα πάντα δεν μπορούμε να στηρίξουμε το διοικητικό απολογισμό. Ιδιαίτερα δε μετά τα όσα έλαβαν χώρα τον τελευταίο χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και το διασυρμό που υποστήκαμε όλοι ως παράγοντες του ποδοσφαίρου. Εάν δεν αλλάξει κάτι το ουσιαστικό η στάση της ΕΠΣΛ θα είναι αρνητική ως αναφορά στην αποδοχή του διοικητικού απολογισμού» κατέληξε ο κ. Γρηγορίου.
ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΝΕΑ
ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ/ΕΠΟ
Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επισημοποίησε χθες τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, της οποίας σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA προΐστανται δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Πρόεδρος, λοιπόν, είναι ο ιατρός παθολόγος και πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Γιώργος Σαρρής, ο οποίος πρότεινε για αντιπρόεδρο τον Χρήστο Σάββα, πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης (υπήρξε και διαιτητής). Μέλη της ΚΕΔ θα είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης της διαιτησίας, Κύρος Βασσάρας, ο Θανάσης Μπριάκος (μοναδικός που παραμένει από την προηγούμενη διοίκηση) και ο Γιώργος Δούρος. Ακόμη, το Δ.Σ. αποφάσισε να μν θέσει σε εφαρμογή την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας για υποβιβασμό της ΠΑΕ Ιωνικός, αφού η πειραϊκή ομάδα ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι απέσυρε την προσφυγή της στο Εφετείο Αθηνών. Επίσης, θα ζητηθεί (ήταν αίτημα της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής) από τη FIFA παράταση της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 μόνο για τη διεξαγωγή των πλέι οφ της Β΄ Εθνικής ως την 1/8/2011 (αντί της 30ής/7/2011 που αρχικά συγκατατέθηκε η FIFA ). Παράλληλα, στο χθεσινό Δ.Σ. συζητήθηκαν οι τροποποιήσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, που θα τεθούν σε ισχύ μετά την σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Τέλος σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα σχετικά με τον αριθμό των μικρών κατά το κοινός λεγόμενο ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Οι περισσότερες Ενώσεις μεταξύ των οποίων και η ΕΠΣ Λάρισας επιθυμούν τη μείωση του αριθμού στους δύο, ωστόσο η Επιτροπή εισηγήθηκε τρεις αλλά για να ισχύσει αυτό θα πρέπει να επικυρωθεί στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass