ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Αθλητισμός «με θέα στο Αιγαίο»

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΣΤΟ BEACH SOCCER

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2011 21:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
 Το τριήμερο «Με θέα στο Αιγαίο» έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία χρόνια στο νομό Λάρισας και εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό για ανάπτυξη και προβολή των παραλίων.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων τουρνουά ποδοσφαίρου (beach soccer) με τη συμμετοχή της ομάδας των Διεθνών Επίλεκτων.
Στην Ομάδα Διεθνών Επίλεκτων συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:
Φάνης Κατεργιαννάκης (πρώην διεθνής τερματοφύλακας, μέλος της εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το EURO 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας).
Ντάνιελ Μπατίστα (το 1994 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό και έκλεισε την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονικής).
Κώστας Φρατζέσκος (ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό, μεταπήδησε στον ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών).
Σπύρος Μαραγκός (Ξεκίνησε στον Πανιώνιο, έπαιξε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κέρδισε 4 πρωταθλήματα Ελλάδος, 5 κύπελλα Ελλάδος, 2 σούπερ καπ. έπαιξε ΠΑΟΚ και Ομόνοια Λευκωσίας και αγωνίστηκε στην Εθνική Ελλάδος και στο Μουντιαλ το 1994 στις ΗΠΑ).
Θεόδωρος Παχατουρίδης (έπαιξε στον Ολυμπιακό)
Σίνισα Γκόγκιτς (Ολυμπιακό)
Αμανατίδης Γιώργος (Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά Ολυμπιακό όπου κατέκτησε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος και 1 κύπελλο Ελλάδος και τέλος ένα πρωτάθλημα Κύπρου με το ΑΠΟΕΛ).
Στην ομάδα θα συμμετάσχει επίσης και ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.
πιο συγκεκριμένα:
ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH SOCCER 5x5:
Την Παρασκευή 29 Ιουλίου από τις 6 έως τις 10 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στη Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς (θέση Μαΐστρα) τουρνουά beach soccer 5Χ5. Την ίδια ημέρα και ώρα αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Καστρί Λουτρό (θέση Liberty) του δήμου Τεμπών.
 Δηλώσεις συμμετοχής στην υπάλληλο της Π.Ε. Λάρισας Κατερίνα Γκέτσιου τηλ.2413-506474 – 6972-828994 και στον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Τεμπών κ. Χρήστο Τσάτσαρη 24950-41400, 6973-058334.
Το Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα οι τελικοί των τουρνουά beach soccer 5X5 όπου θα αναδειχθεί ο νικητής του δήμου Τεμπών και του δήμου Αγιάς.
Την ίδια ημέρα και ώρα 8 μ.μ. στη θέση Liberty στο Καστρί Λουτρό θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στον νικητή του δήμου Τεμπών και την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων.
Την Κυριακή 31 Ιουλίου και ώρα 5 μ.μ. στη θέση Liberty στο Καστρί Λουτρό θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στους πρωταθλητές των δήμων Τεμπών και Αγιάς.
Την ίδια ημέρα και ώρα 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μία επίδειξη από τους Διεθνείς Επίλεκτους και τους καλύτερους παίκτες των δύο δήμων.
Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως μεθαύριο Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass