ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Ο Κ. Σαριμπαλίδης στον Αστέρα

* ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2011 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:17
Του Κ. Γκιάστα
Το βασικό του πλέι μέικερ για την πρώτη του σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία εξασφάλισε χθες ο Αστέρας. Η λαρισινή ομάδα απέκτησε τον Κώστα Σαριμπαλίδη. Έναν αθλητή που για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια έπαιζε στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στον Αίολο. Παλαιότερα αγωνιζόταν στην ΑΕΛ και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ πιο πριν έπαιξε σε Περσέα και Ίκαρους Τρικάλων. Αυτή ήταν η πέμπτη (Λάππας, Ζουμπάς, Χαιρετίδης, Πάσχος) φετινή μεταγραφή του Αστέρα και κλείνει το ρόστερ καθώς η ομάδα δείχνει πως είναι έτοιμη.
Λίγο μετά την υπογραφή του ο Κώστας Σαριμπαλίδης δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Λάρισα να αγωνιστώ. Αυτό γίνεται για ένα πολύ υγιές σωματείο που είναι ο Αστέρας. Ελπίζω να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του και ο Αστέρας εμένα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον κ. Μπαζάκη για το ενδιαφέρον τους».
* Στην άλλη ομάδα της πόλης τώρα στο Φοίνικα είχαμε θετικές εξελίξεις στο θέμα του Τσιαμπαλή και επίσημα. Όπως είχε γράψει προχθές η «Ε» ο 25χρονος Λαρισαίος guard συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα. Τέλος στο Μεγαλέξανδρο Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος που είχε αγωνιστεί την προηγούμενη χρονιά στο Φοίνικα ως δανεικός από την ΑΕΛ.
ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. οι προκυρήξεις των πρωταθλημάτων των εθνικών κατηγοριών. Τα κυριότερα σημεία της προκήρυξης της Γ' Εθνικής είναι τα εξής: Η έναρξη του Πρωταθλήματος ορίζεται στις 23/10/2011. Η κλήρωση των αγώνων των δύο (2) Ομίλων του Βορρά θα γίνει στη Θεσ/νίκη, στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΕΓ ΜΙΚΡΑΣ, την Παρασκευή 26/08/2011 και από ώρα 13.00.
Οι 2 πρώτοι νικητές των 4 ομίλων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (Νότου και Βορρά), συνολικά οκτώ Σωματεία, ανέρχονται στη Β΄ Εθνική Κατηγορία και εντάσσονται αναλόγως
Αν τα Σωματεία που θα υποβιβασθούν από την Β΄ Εθνική Κατηγορία είναι δύο Σωματεία Νότου, τότε από κάθε Όμιλο Βορρά θα υποβιβασθεί ένα Σωματείο. Επίσης, θα υποβιβασθεί και ο ηττημένος του αγώνα κατάταξης που θα γίνειμεταξύ των Σωματείων που θα καταλάβουν την 11η θέση στους δύο Ομίλους του Βορρά.
Αν τα Σωματεία που θα υποβιβασθούν από την Β' Εθνική Κατηγορία είναι ένα Σωματείο Νότου και ένα (1) Σωματείο Βορρά, τότε από κάθε Όμιλο Βορρά θα υποβιβασθούν δύο Σωματεία.
Αν τα Σωματεία που θα υποβιβασθούν από τη Β' Εθνική Kατηγορία είναι δύο Σωματεία του Βορρά, τότε από κάθε Όμιλο Βορρά θα υποβιβασθούν δύο Σωματεία. Επίσης, θα υποβιβασθεί και ο ηττημένος του αγώνα κατάταξης που θα γίνει μεταξύ των Σωματείων που θα καταλάβουν τη 10η θέση στους δύο Ομίλους του Βορρά.
Αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας θα γίνουν αγώνες κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η και 4η θέση στους 2 Ομίλους Νότου και την 3η και 4η θέση στους 2 Ομίλους Βορρά της Κατηγορίας αυτής, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β' Εθνική Κατηγορία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass