ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ 12 – 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΛ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2011 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:14
Η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΛ ετοιμάζει τις αποσκευές της για να βρεθεί από την Τρίτη 12 Ιουλίου έως και την Κυριακή 17, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.
Φέτος δυστυχώς το Πρωτάθλημα δεν θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ αλλά στο Κολυμβητήριο Περιστερίου με μία αγωνιστική δεξαμενή και σε δύο μέρη (τις 3 πρώτες μέρες οι μικρές Κατηγορίες και τις επόμενες οι μεγαλύτερες). Αιτία το μεγάλο αντίτιμο που ζητήθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΟΑΚΑ ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Η ΚΟΕ δήλωσε αδυναμία πληρωμής λόγω των μεγάλων περικοπών που υπέστη και έτσι φέτος δεν θα δούμε τους αθλητές στις γνωστές εγκαταστάσεις.
Παρόλη τη δυσκολία των συνθηκών οι προπονητές κ. Οικονόμου Ζήσης και κ. Καπετανόπουλος Μπάμπης δηλώνουν με αισιοδοξία ότι η χρονιά που πέρασε ήταν καλή και τα αποτελέσματα σίγουρα θα τους δικαιώσουν. Σημαντικό φέτος ότι στις μικρές Κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων έχουμε αθλητές με πολύ καλές επιδόσεις και αξιώσεις.
Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας αποτελούν οι αθλητές:
Βασιλόπουλος Κώστας, Τσάτσας Αστέριος, Μπαγιώτη Αφροδίτη, Κουμουνδούρου Έλενα, Τζώρτζη ΝτεΠαθ Άννα, Χαλιαμπάλια Βασιλική, Ιωαννίδου Ευαγγελία, Κωστομοίρη Νικολέτα, Ρεμπάπη Άννα, Κόκκινου Ηρώ, Καλέμα Έλενα.
Το ΔΣ ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία, να δικαιωθεί η προσπάθεια της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε και ευχαριστεί ιδιαίτερα το Φροντιστήριο «Ανέλιξη» του κ Διαμαντή Μιχάλη για τη σημαντική προσφορά του καθώς και τον ΑΟΔΛ για την εξυπηρέτηση των αθλητών στις εγκαταστάσεις της Νεάπολης
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass