ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ

Πολύ κοντά σε Χρ. Αρβανίτη ο Σμόλικας

* ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΑΧΤΑΡΗ ΑΠΟ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2011 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:13
Μια ανάσα από την απόκτηση του Χρήστου Αρβανίτη από τη Δήμητρα Αγιάς βρίσκεται ο Σμόλικας Φαλάνης. Τον νεαρό μέσο (και πρώην στέλεχος της μικτής Νέων ΕΠΣΛ) διεκδικούσε και ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας ωστόσο απ’ ό,τι φαίνεται οι «πράσινοι» θα είναι αυτοί που θα τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Από κει και πέρα οι επαφές με τον επιθετικό του Λαρισαϊκού Θανάση Δάσσιου συνεχίζονται και μάλιστα σε πολύ καλό επίπεδο ενώ στο «στόχαστρο» του Φαλανιώτικου σωματείου μπήκε και ο Κ. Τσαπράζης από τον Α.Ο. Ραψάνης. Χθες, ανανέωσε τη συνεργασία του ο κεντρικός αμυντικός Γκαλίτσιος, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες η απάντηση του αριστερού αμυντικού Κουλμεζόγλου στην πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας.
Ενδιαφέρον για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Μαλαχτάρη φαίνεται ότι έχει εκφράσει ο Δωτιέας Αγιάς. Ο ποδοσφαιριστής ακόμα δεν έχει μιλήσει διεξοδικά με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιστροφή του στην ομάδα της Αγιάς είναι πιθανή. Το όνομα του Δημήτρη Μαλαχτάρη ίσως απασχολήσει και τον Αετό Μακρυχωρίου σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Άκη Ταυλαρίδη.
Από κει και πέρα στην ομάδα της Αγιάς θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με παίκτες όπως οι Γκρέτσης (έγινε κρούση και από τη Μελιβοία), Αποστόλου, Γεωργούλας κλπ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Στις προθέσεις πάντως των ανθρώπων του συλλόγου είναι να παραμείνει ο περσινός βασικός κορμός και να γίνουν κάποιες απαραίτητες προσθήκες (ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Καλπία, Γαρουφαλλιά Παπαχρήστου).
Κάτοικος Γιάννουλης ετοιμάζεται να γίνει ο τερματοφύλακας του Δαμασιακού Μαστοροδήμος. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και εκφράζεται αισιοδοξία για τη μεταγραφή.
Και μιας που έγινε λόγος για τον Δαμασιακό, αξίζει να σημειωθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησης του αμυντικού Βαρσάμη από τη Δήμητρα Αγιάς. Οι Μουσιάρης, Τσάλτας βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Αμπελωνιακού ενώ ο Αργυρακούλης εξετάζει την επιστροφή του στη Ραχούλα. Επίσης, σε ό,τι αφορά στην περίπτωση Μπουκουβάλα στέλεχος του Δαμασιακού ανέφερε ότι το δελτίο του παίκτη είναι ακόμα στο σύλλογο και ότι ήταν μάλλον βεβιασμένη η ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Δόξα Αργυροπουλίου. Η προετοιμασία της ομάδας υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου.
Στην Τερψιθέα, αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά μέτωπα, ενώ χθες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού της ομάδας εξέφρασαν προφορικά την επιθυμία να συνεχίσουν και τη φετινή χρονιά.
Στο Φαλανιακό, οι άνθρωποι του συλλόγου δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό γι’ αυτό και οι μεταγραφικές κινήσεις θα είναι ελάχιστες. Ήδη (συμπεριλαμβανομένου και της επιστροφής του τερματοφύλακα Κυριάκη) στη διάθεση του τεχνικού Νίκου Ανδρέου υπάρχουν 23 ποδοσφαιριστές ενώ θα προωθηθούν και ορισμένα ταλέντα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Παράλληλα εκκρεμεί και το θέμα του επιθετικού Παπαδόπουλου από το Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Ιουλίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass